studiestart_2017_forsidebanner_2.jpg

Telefon_knapp_-_boks_gra_kant.jpg

Kristiansand:

Kommunikasjon og et globalt perspektiv er sentralt i våre studier på Gimlekollen, hvor du møter rundt 200 medstudenter fra inn- og utland.

Oslo:

Midt i hovedstaden, like ved slottet, studerer rundt 300 studenter blant annet for å bli musikere, gründere og ledere ved NLA Staffeldtsgate.

Det er pestepidemi på Madagaskar, men alle NLA-studentene som oppholder seg der melder at de har det bra.
Siri Stensland er utvekslingsstudent i England og ser fram til et intensivt semester med mange opplevelser og utfordringer
Malin Joneid Ellefsen har ikke seilet lett gjennom rundene i The Voice, og har vært innom tre mentorer. Men med en fantastisk stemme og scenevant utstråling er hun ikke lett å gi slipp på, og i dag synger hun live i beste sendetid.
Mirjam Johanne Omdal (26) hadde egentlig ikke noe ønske om delta i The Voice, og var ganske skeptisk etter at hun noe motvillig meldte seg på sang-konkurransen. Likevel har hun kommet seg gjennom blind audition, duett og knockout og blitt valgt av dommer Yosef Wolde-Mariam hver gang. Fredag skal hun synge på direktesendt TV.
Flere nyheter

 

 Aktuelt:
”Han la i min munn en ny sang”
Konsert med komposisjoner og arrangementer av Ingrid Mostad Bråten i Åsane kirke søndag 29. oktober.
Slik påvirker sykkel-VM NLA
Fra 16. til 24. september arrangeres sykkel-VM i Bergen. Dette fører til redusert fremkommelighet og redusert undervisning ved NLA Høgskolen i Bergen.
LENKER:
 
  • Logo_Inspera.png

 

Ledig_stilling.jpg

ledige_studieplasser_knapp.jpg