Semesterstart Bergen

Velkommen som ny student ved NLA Høgskolen studiested Sandviken eller Breistein!

Semesterstart høsten 2020 fordeles hovedsaklig på tre dager i uke 33. 

Velkomstbrev med viktig informasjon om oppstarten på ditt studie finner du her!

Merk at det er to ulike studiesteder i Bergen, og ulike oppmøtesteder og tidspunkt for registrering avhengig av hvilket studie du skal begynne på.

Program for nye studenter på Breistein: Studiestartsuken 10.-14. august

Program for nye studenter i Sandviken: Studiestartsuken 11.-14. august

Tidspunkt for fotografering til studentkort studiested Sandviken

Samlingsbaserte videreutdanninger

Oppstartdato for samlingsbaserte videreutdanninger ved studiested Breistein har andre datoer for registrering og oppstart. Oppstartsdato er første obligatoriske fremmøtedag. Se velkomstbrev for mer informasjon.

Fadderuken

Fadderstyret ønsker nye studenter velkommen til å delta på fadderuken til NLA Høgskolen i Bergen! Uken vil bestå av flere morsomme aktiviteter som gjør at man vil bli kjent med studiestedet, medstudenter og ikke minst Bergen by!

Fadderuken til studenter som skal studere på campus Sandviken starter tirsdag 11. august etter første samling på NLA. Faddere vil også være på bygget for spørsmål og veiledning. For mer informasjon og påmelding, klikk her.

Fadderstyret på Breistein ønsker nye studenter velkommen til å delta på «bli kjent dag» ved NLA Høgskolen. Opplegget starter samme dag som som første dag på campus. Det vil si mandag 10. august for barnehagelærerutdanning, og 11. og 12. august for studenter på grunnskolelærerutdanning. For mer informasjon og påmelding, klikk her.

Tilrettelegging grunnet Covid-19

Det er lagt opp til delt studiestart for nye studenter på NLA Høgskolen både i Sandviken og på Breistein.

For studenter i Sandviken: Studenter på Interkulturell forståelse vil møte i to ulike grupper til forskjellig tid i Salem konferansesenter, Bergen sentrum. Pedagogikk studenter og Teologi, religion og filosofi-studenter vil på samme måte møte i forskjellige grupper til forskjellig tid i NLA Høgskolens lokaler i Sandviken. Se programmet over for detaljer. NB: Det kan skje endringer i programoppsett frem mot studiestart.  

Timeplan i TimeEdit for NLA Sandviken er foreløpig gjeldende til og med uke 40. Det kan bli endringer i oppsett som er lagt inn for perioden etter uke 41.

Bli kjent med studiestedet ditt!

Les mer om NLA Høgskolens to studiesteder i Bergen her.

Studentlivet i Bergen

Student Bergen er en studentportal som driftes av Utdanning i Bergen. Her finner du tips om fjellturer, badesteder, museer, festivaler og kulturarrangører i tillegg til annen praktisk informasjon.

På nettsidene til Utdanning i Bergen finner du en brei oversikt over studentorganisasjoner og velferdstilbud rettet mot deg som studerer i Bergen. I tillegg kan du her finne en oppdatert og fyldig kalender som viser ulike kulturarrangement og hendelser.

Følg med på Utdanning i Bergen sine Facebooksider for jevnlig oppdatering over studentaktiviteter i Bergen.