Interkulturell komunikasjon - nett

Gratulerer med et godt studievalg og hjertelig velkommen som student ved NLA  Høgskolen, tilknyttet Campus Kristiansand.

 

Alle nye nettstudenter er hjertelig velkomne som studenter på NLA. Som nettstudent er kontaktpunktet med oss på nett, og undervisningen skjer gjennom læringsplattformen Canvas. For å få tilgang til dine emner i Canvas må du semesterregistrere deg i Studentweb. Dette vil også fungere som din oppmøteregistrering.

Se mer informasjon om semesterregistrering her.

Vi ber alle studenter gjøre seg godt kjent i Canvas innen 20. august.

Informasjon og oppstart

Interkulturell kommunikasjon nett er et fleksibelt studium der mye av nettmaterialet ligger tilgjengelig i Canvas. Det er ikke krav om oppmøte hverken fysisk på campus eller til undervisning i sanntid.

Som nettstudent har du likevel mulighet til være med på seminar, på nett. Tidspunkt for seminar avtales med studentene etter innspill om ønsket tidspunkt. Dette avtales i Canvas. Det er også en chatfunksjon i Canvas hvor dere kan stille spørsmål og få klarhet i det dere lurer på.

Selv om dette er et nettstudium som er fleksibelt og krever mye selvstendig arbeid, er det jevnlige innleveringer. Dere må følge med fra dag èn, da det er oppgaver som skal leveres tidlig i semesteret. Dere skal også gjennomføre gruppearbeid. For dere som ønsker det er det fullt mulig å etablere et godt studiemiljø på nett.

Du finner mer informasjon om studiets oppbygging i studieplanen.

Om du bor i nærheten av Kristiansand er du hjertelig velkommen til å være med på den formelle åpningen av studieåret mandag 23. august kl. 14.00. Adresse: Q42, Elvegata 11a, 4608 Kristiansand.

Velkommen som nettstudent. Vi ser frem til å se dere – på zoom!

Lurer du på noe?

Har du behov for ytterligere informasjon, ikke nøl med å ta kontakt enten på telefon 55 54 07 00 eller e-post til studier.gimlekollen@nla.no

Vi håper du vil få et lærerikt og opplevelsesrik tid på NLA Kristiansand på Gimlekollen! 

Vennlig hilsen
Solveig Omland
Avdelingsleder på interkulturelle studier