Vil du bidra til en bedre verden?

Studer økonomi med vekt på etikk og samfunnsansvar i Oslo eller Kristiansand! NLA utvider tilbudet og etablerer økonomistudier i Kristiansand fra høsten 2021.

Sørlandsbilde_Hauge.jpg

 

Verdiskapning, bærekraft og samfunnsansvar

Fra høsten kan du studere økonomi med vekt på etikk og entreprenørskap på NLA Høgskolen i Kristiansand. Høgskolens økonomiutdanning, Hauge School of Management, ekspanderer, og tilbyr nå bachelorgrader innenfor økonomi og administrasjon både i Oslo og Kristiansand. 

NLAs Hauge School of Management utdanner etisk bevisste ledere med sterk faglig, økonomisk kompetanse. Og hos NLA er du ikke kun en i mengden. Vi har mindre klasser som gjør at du kommer tett på forelesere og medstudenter!

 

Bachelor i økonomi og administrasjon

Dette studiet er mangfoldig, fleksibelt og attraktivt i arbeidsmarkedet. Alle bedrifter, institusjoner og frivillige organisasjoner trenger ansatte med økonomisk og administrativ forståelse.

Bachelor i innovasjon og ledelse

Liker du tanken på å starte noe nytt og leve av dine egne ideer? Har du mange ideer til forbedringspotensial og elsker å se dine prosjekter bli til virkelighet? Da er dette studiet noe for deg!

Hvorfor studere på Sørlandet?

Drømmer du også om sol og skjærgård? Om hyggelige handlegater og trivelige kafeer? Kristiansand er en sommerby, med tusenvis av besøkende hver sommer. Men resten av året er det studentenes by. Og den har mer å by på enn du skulle tro! Flotte naturområder, strender, holmer og skog i umiddelbar nærhet, og fjell og skiløyper bare en kort buss- eller kjøretur unna. Et aktivt organisasjonsliv og studentmiljø gjør at alle kan finne et sted å engasjere seg. Blant annet i ulike studentorganisasjoner, idrettslag, kor, studentradio, Laget eller KRIK. Les mer om NLAs campus på Gimlekollen i Kristiansand!

 

NLA_økonomistudenter.jpg

 

Hvorfor studere i Oslo?

NLA Høgskolen i Oslo ligger midt i hjertet av hovedstaden, der musikere, økonomer, gründere, lærere og fremtidens kristenledere møtes og utdannes. På økonomistudiene ved Hauge School of Management blir du del av et stort mangfold av engasjerte studenter, som utdannes til å bidra spesielt med etikk og entreprenørskap inn i næringslivet. Du vil kunne ta del i et aktivt organisasjonsliv og studentmiljø gjør at alle kan finne et sted å engasjere seg. Blant annet i ulike studentorganisasjoner, idrettslag, kor, studetradio, Laget eller KRIK. Les mer om NLAs campus i Oslo!

 

Mentorordning og tett oppfølging

For oss er det viktig at studentene får smaken på arbeidslivet så tidlig som mulig i studieløpet. Derfor får du en egen mentor med lang ledererfaring fra næringsliv og/eller organisasjon. Du vil få regelmessig personlig tid med mentoren i løpet av de to siste studieårene. I tillegg har vi praksisfag i reelle bedrifter og organisasjoner, noe som er helt unikt for et bachelorprogram. Mentorordning, praksis og mindre klasser gjør at vi kan tilby tett oppfølging og relevant arbeidserfaring i vår økonomiutdanning.

Relevante saker

 

På tide å hedre Hauge.pdf (Fevennen 25. januar 2021)

 

Hauge School of Management

 

Ambisjoner om en mer miljøvennlig tekstilindustri

 

NLA Høgskolen vil starte opp økonomiutdanning i Kristiansand

Raus gave til NLA