Biola University

Biola University er et kristent universitet som ligger i Los Angeles, California. Universitetet har ca. 6.000 studenter fra hele verden.

Om studiestedet

Biola University er et kristent universitet som ligger i Los Angeles, California. Universitetet har ca. 6.000 studenter fra hele verden. Med en beliggenhet i Los Angeles gir et semester på Biola University deg muligheten for å oppleve amerikansk kultur på tett hold, samtidig som du får studere på et anerkjent universitet. Biola University er spesielt anbefalt for musikkstudenter ved NLA.

Studieåret

Høstsemesteret varer fra august til desember, og vårsemesteret fra januar til mai.

Studiepoeng og emner

Biola University anbefales primært for musikkstudenter, men de tilbyr også en del andre fagområder

Emner på bachelornivå: 15 credits ved Biola tilsvarer 30 studiepoeng (ett semester) ved NLA.

Biola University er et kristent universitet og det er obligatoriske «chapel credits» for alle studenter, dvs. man skal delta i et visst antall andakter/gudstjenester i løpet av semesteret.

Opptakskrav / språktest

Biola University krever ikke en engelsktest dersom søkeren har karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole.

Skolepenger

Et semester ved Biola University koster ca. USD 20.000 per semester.

Det er mulig å få finansering gjennom Lånekassen. Les mer om økonomisk støtte her.

Prisene for skolepenger og bolig er veiledende, og kan endre seg fra år til år. Ta kontakt med Avdeling for internasjonalisering for oppdaterte priser.

Bolig

Biola University tilbyr flere muligheter for bolig på campus. Der er både private rom og delte rom, med enten eget eller delt bad. Biola University har også en ordning for måltider («meal plan»), hvor studentene får bestille faste måltider på campus.

Bolig og «meal plan» koster til sammen ca. USD 5.500 per semester.