National Taipei University of Education

National Taipei University of Education er det eldste universitetet i Taiwan, og ligger i Daan distriktet. Pga Covid 19 har Taiwan stengte grenser. Avdeling for internasjonalisering følger med på utviklingen.

Om studiestedet

National Taipei University of Education ligger i Daan distriktet, Taipei og er det eldste universitet i Taiwan. NTUE ble grunnlagt i 1895, og ligger i hjertet av hovedstaden Taipei City, som har ca. 2.500.000 innbyggere. NTUE spiller en viktig rolle i utviklingen av grunnskoleopplæring og lærerutdanning, og blir sett på som en viktig figur i utdanningstjenestene.

Taipei tilbyr en fantastisk asiatisk kultur, med mange muligheter for shopping og en  matkultur som er anerkjent i hele verden. Nationaltheatret og "National Concert Hall" er arenaer for internasjonale anerkjente artister, mens "National Palace Museum" huser verdens største samling av uvurderlige kinesiske kunstskatter. Andre attraktive steder rundt universitetet inkluderer teatre, sportsfasiliteter og museer som populære "hangouts".

Studieåret

Høstsemesteret varer fra september til januar, og vårsemesteret fra februar til juni.

Studiepoeng og emner

NTUE tilbyr primært emner innen lærerutdanning og pedagogikk.

Opptakskrav / språktest

NTUE krever ikke en engelsktest dersom søkeren har karakteren 3 eller bedre i engelsk fra videregående skole.

Skolepenger

NLA har to gratisplasser om året ved NTUE. Er der mer enn to som ønsker utveksling til NTUE vil de som ikke får gratisplass betale skolepenger.

Prisene for skolepenger og bolig er veiledende, og kan endre seg fra år til år. Ta kontakt med Avdeling for internasjonalisering for oppdaterte priser.

Du kan få finansering fra Lånekassen. Les mer om økonomisk støtte her.

Bolig

Det er mulig å søke bolig gjennom NTUE. Boligen er en delebolig for 6 personer. Prisen er ca 2.900 NOK per semester. Det er også mulig finne privatbolig på egen hånd eller med hjelp fra NTUE.