Under utveksling

Learning agreement

Om du ikke allerede har signert learning agreement, må du gjøre det nå. Learning agreement skal signeres av deg, NLA og vertsinstitusjonen.

Skulle det bli endringer i emner/studieplan ved vertsuniversitetet, er det veldig viktig at du tar kontakt med NLA, og at learning agreement blir oppdatert. Alle endringer skal godkjennes av NLA, ellers risikerer du at oppholdet ikke blir godkjent i ettertid. Du må også melde i fra hvis du avbryter eller ønsker å utvide oppholdet.

Din kontaktinformasjon

Så snart du har fått deg bosted og lokalt telefonnummer i vertslandet, må du oppdatere detaljene i Studentweb. Utenriksdepartementet oppfordrer alle nordmenn som oppholder seg i utlandet til å registrere seg på reiseregistrering.no Dette gjør det lettere for Utenrikstjenesten å komme i kontakt med deg om det skulle være nødvendig.

Du må forholde deg til landets regelverk når det gjelder registrering av flytting/opphold i landet du skal studere i.

Ambassadør for NLA

Under utvekslingsoppholdet representerer du både NLA og Norge, og dette ansvaret må du være deg bevisst. Vi forventer at du bidrar med å promotere NLA på vertsuniversitetet.

Kontakt med NLA

Dersom du har lyst til å lage en film eller sende bilder fra oppholdet ditt, kan du sende den til international@nla.no så kan vi bruke dem i promotering av utveksling og ditt utvekslingssted. Du må uansett gjerne holde kontakt med internasjonalt kontor under utvekslingsoppholdet og fortelle oss hvordan du har det. Om du opplever noen problematiske forhold mens du er i utlandet, kan du ta kontakt med internasjonalt kontor enten på ditt vertsinstitusjon eller på NLA.