Microsoft Office 365

Skolen tilbyr alle studenter gratis tilgang til Office 365.

Her gis det tilgang til siste versjon av hele Office-pakken og lagringsløsningen OneDrive (for Business)

Office-pakken

Office-pakken (Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook og Access) kan benyttes på opptil fem ulike installasjoner, som PC, IPad, Mac, nettbrett og smarttelefon. Online-utgaven for bruk i nettleser er også tilgjengelig. Studenter har ikke e-postkonto gjennom skolen, og kan derfor ikke bruke Outlook-online.

OneDrive

I OneDrive får hver student 1TB for lagring og backup av dokumenter og arbeid, som enkelt kan deles med andre studenter og ansatte hvis ønskelig. Dette er en personlig lagringsplass, og det er den enkelte student som har ansvar for hva som lagres der. Lagring av data i OneDrive medfører transport og oppbevaring utenfor Norge. Personopplysninger i henhold til Personopplysningsloven med forskrift, helsedata eller sikkerhetsgraderte data skal derfor IKKE lagres i eller deles gjennom OneDrive.

Her kan du lese mer om Microsofts sikkerhetspolicy og personvern.


Gjennom denne portalen får du tilgang til tjenesten. 

Innlogging med standard Feide-identitet (brukernavn@nla.no).

Brukerveiledninge får du i Microsoft opplæringssenter for Office 365

Support

Det blir ikke gitt support for bruk og installasjon av Office 365. Bruk link over. Dersom du har problem med tilgang til Office 365, kan du ta kontakt med IT på support@nla.no.

Stenging av konto

Studenter som slutter ved NLA Høgskolen vil miste tilgangen til Office 365. Den enkelte student må selv huske å ta backup av filer som de har liggende på OneDrive før de slutter.