Fagdag: Ungdom og sjelesorg

«Generasjon perfekt» lever under press. Hvordan bli en bedre lytter, samtalepartner og veileder i møte med de unge? NLA Mediehøgskolen Gimlekollen inviterer til fagdag 7.juni. Påmeldingsfrist er 20.mai.

fagdag_gimle.jpg

7.juni arrangeres fagdagen "Ungdom og sjelesorg", et samarbeid mellom studieprogrammet kommunikasjon og livssyn ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen og Agder- og Telemark Bispedømme. Arrangementet følger opp den vellykede fagdagen høsten 2015 "Jesus på livssynstorget", hvor vektleggingen var de tankemessige utfordringer og kristen apologetikk for ungdom. Kursdagen 7. juni tar opp andre sider, og har fokus på sjelesorg overfor ungdom.

Kursdagen vil også fungere som introduksjon ev et nytt godkjent emne "Kristent ungdomsarbeid i sjelesørgerisk perspektiv" (10 sp) som tilbys studieåret 2016/2017 med kursdager 24.-26. november og 30. mars-01.april. Dette emnet utfyller på en fin måte emnet "Kristent ungdomsarbeid i apologetisk perspektiv med praksis" (20 sp) som vi har tilbudt i flere år.

Prisen (inkludert lunsj) er kr 400 for ordinære deltakere, kr 200 for studenter, kr 200 for ansatte i bispedømmet og gratis for frivillige i bispedømmet. Du melder deg på ved å sende en mail til margunn.dahle@nla.no innen 20.mai. Her skriver du også hvilken kategori du er i.

Hele programmet kan du lese her. Du finner også arrangementet på Facebook.

Av Marie Furhovden - Publisert 29.04.2016. Oppdatert 29.04.2016

4 siste nyheter:
Trenger du noen å snakke med?
Den nye studentpresten ved NLA Høgskolen i Bergen er opptatt ...
En livsnær kirke - hvordan våge å være nær livet
Meld deg på seminaret som NLA Høgskolen og Sjømannskirken a...
Humans not for sale! Listening to, learning from and living in solidarity with the people on the margins of society
Åpent seminar med Chandran Paul Martin i Sandviken mandag 13....
Beslutningsvegring - et ledelsesproblem
Professor Paul Otto Brunstad har gitt ut boken "Beslutningsveg...