”Snapper” for å synliggjøre bedrifter

Benedicte Olsen (23) fikk jobb som Snapchat-ansvarlig for LOS Ung under Palmesus etter å ha vært på Snapchat-audition.

Benedicte_Olsen.jpg

-    Det var veldig gøy, tidenes helg, forteller Benedicte entusiastisk.

Hun referer til festivalen Palmesus på bystranda i Kristiansand. Der var Benedicte på vegne av LOS Ung med ansvar for å bruke Snapchat for å få oppmerksomheten til unge festivaldeltakere.

-    Vi sendte ut 3-4 snap i løpet av dagen, og de var relatert til LOS. Vi var også på VIP- tur med sponsorer og arrangerte konkurranser for deltakerne på festivalen, forteller hun.

Oppdraget fikk hun sammen med to andre etter å ha vært på Snapchat-audition. Det gikk ut på at hun måtte presentere seg selv med en kort video på Snapchat, og deretter vise at hun mestret de ulike funksjonene i programmet.

Underviser studenter på NLA
-    Jeg liker veldig godt å snappe, og jeg synes det er interessant hvordan bedrifter kan bruke sosiale medier for å få kontakt med potensielle kunder og være synlige.

Benedicte har nylig avsluttet to år med kommunikasjonsstudier på NLA Mediehøgskolen Gimlekollen, og har allerede fått brukt mye av det hun har lært.

-    Jeg skrev semesteroppgave om bedrifter og sosiale medier, og ble etterpå bedt om å ha undervisning i sosiale medier for førsteårs-studentene. Det var veldig gøy, og det er mulig jeg skal ha mer undervisning til høsten, sier hun.

Til høsten skal hun i gang med engelskstudier på UiA, men først skal hun være sosiale medier- ansvarlig på gjennom Scantrade for Umbro på Norway Cup.

- Her skal jeg oppdatere Facebook, Snapchat og Instagram. Det blir en veldig gøy og spennende utfordring, sier Benedicte.

Av Siril Aartun - Publisert 20.07.2015. Oppdatert 21.07.2015

4 siste nyheter:
Pest på Madagaskar
Det er pestepidemi på Madagaskar, men alle NLA-studentene som...
Siri (22) tar et semester i England
Siri Stensland er utvekslingsstudent i England og ser fram til...
- Jeg føler meg som en underdog
Malin Joneid Ellefsen har ikke seilet lett gjennom rundene i T...
- Å synge på TV er en ære
Mirjam Johanne Omdal (26) hadde egentlig ikke noe ønske om de...