Kreative kristne medieaktører

Damaris Norge ønsker å utruste kristne medieaktører med integritet og klokskap. Nettstedet Engaging Media er en del av dette.

engaging_media.png

EngagingMedia.info ble lansert i juni, og er en global ressurs for kristne mediefolk, på tvers av ulike arenaer og roller. Nettstedet har mye å tilby alle som arbeider med og i mediene, men er også høyst aktuelt for interesserte og mediebevisste kristne.
- Hverdagen er for de fleste av oss sterkt preget av medier uansett hvor i verden vi bor. Engaging Media gir derfor hjelp til å vurdere det som formidles i mediene med utgangspunkt i kristen tro, sier Lars Dahle, viserektor ved campus Mediehøgskolen Gimlekollen og prorektor for samfunnskontakt ved NLA Høgskolen.

Lausanne
Damaris-siden Engaging Media er tilknyttet Lausannes internasjonale medienettverk, som ledes av Dahle. Han omtaler Damaris Norge som en strategisk virksomhet for NLA Høgskolen.
– Vi når mye lenger ut med vår kunnskap og kompetanse via Damaris Norge, sier Dahle, og fortsetter –Engaging Media er et eksempel på etablering av en strategisk plattform for ulike aktuelle faglige satsinger fremover, både innen utdanning, forskning og formidling.

FAKTA: Damaris Norge

Logo_Damaris.jpg

-    Tilknyttet NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
-    Kobler Bibel og samtid
-    Nettressurser for menighet, skole og samfunn
-    Foredrag, kurs og seminar


Av Siril Aartun - Publisert 24.09.2015. Oppdatert 29.09.2015

4 siste nyheter:
Pest på Madagaskar
Det er pestepidemi på Madagaskar, men alle NLA-studentene som...
Siri (22) tar et semester i England
Siri Stensland er utvekslingsstudent i England og ser fram til...
- Jeg føler meg som en underdog
Malin Joneid Ellefsen har ikke seilet lett gjennom rundene i T...
- Å synge på TV er en ære
Mirjam Johanne Omdal (26) hadde egentlig ikke noe ønske om de...