Er du engasjert for NLA Høgskolen?

Vi er på leit etter formidlingsglade studenter som kan tenke seg å være med på rekrutteringsarbeidet vårt i form av skoleturneer og utdanningsmesser.

StandRett over nyttår starter arbeidet med å rekruttere nye studenter til neste studieår, og vi tror at de beste ambassadørene vi kan har er dere som allerede er studenter hos oss. Derfor ønsker vi å ha dere med i rekrutteringsarbeidet og tilbyd flere ulike engasjement dere kan søke om å få.

På vår egen skoleturne kan du reise til kristne videregående, bibelskoler og folkehøgskoler i hele Sør-Norge. To og to reiser i et team som dekker en ferdig planlagt reiserute som varer en uke.

Sammen med de andre høgskolene i Bergensområdet, er vi også med på Utdanning i Bergen som reiser på skolebesøk på offentlige videregående skoler i Hordaland og Rogaland, og vi er med på utdanningsmesser rundt om i landet. På skolebesøkene kan det vere 1-2 ukers engasjement, mens det varer fra 1-3 dager på utdanningsmessene.

Dersom du ønsker kan du søke på flere av engasjementene, som er lønna, og du får selvsagt opplæring i forkant for de jobbene du blir engasjert for.

Les mer om de ulike engasjementene og hvordan du søker her.

Av Steinar M. Heggen - Publisert 28.09.2015. Oppdatert 01.10.2015

4 siste nyheter:
- Jeg føler meg som en underdog
Malin Joneid Ellefsen har ikke seilet lett gjennom rundene i T...
- Å synge på TV er en ære
Mirjam Johanne Omdal (26) hadde egentlig ikke noe ønske om de...
Konkurrerer om tittelen ”Norges beste stemme”
Tidligere NLA-student Olaves Fiskum har gjennom det populære ...
Slik åpnet Gimlekollen verden for Håvard
Studieturen med Gimlekollen for snart ni år siden ble starten...