Få med deg årets påskefilm

På fredag kan du få med deg norgespremieren på kinofilmen Risen som dramatiserer bibelfortellingen om Jesu oppstandelse.

Risen-FB-1.jpg

Førstkommende fredag, 18.mars, er det norgespremiere på Risen. Sett gjennom en ikke-troende romersk offisers øyne, gjenforteller denne storslåtte filmen bibelfortellingen om Jesu oppstandelse.  Offiseren Clavius (Joseph Fiennes) får sammen med sin underordnede Lucius (Tom Felton) oppdraget å finne ut hva som egentlig har skjedd med Jesu kropp for å kunne motbevise ryktene om en oppstått Messias og hindre opprør i Jerusalem.

Filmen settes opp på nærmere 80 kinoer rundt om i landet. I Kristiansand samarbeider Damaris Norge og TNC Productions med Fønix Kino. Dette har gitt utslag i at publikum denne kvelden også får en kort innledning samt en panelsamtale i etterkant av filmen. I panelsamtalen vil personer med ulik bakgrunn fokusere på filmens hovedtema og relevans i vår tid, enten en bekjenner kristen tro eller ikke. Filmen vises klokken 19.00 i Fønix 1.

nettsidene til Damaris  vil du finne ressursmateriell knyttet til filmen, med samtaleguide, aktuelle videoer og artikler, ressurser til bruk i undervisning samt henvisning til fordypningsmateriale.

 

Av Marie Furhovden - Publisert 16.03.2016. Oppdatert 16.03.2016

4 siste nyheter:
- Jeg føler meg som en underdog
Malin Joneid Ellefsen har ikke seilet lett gjennom rundene i T...
- Å synge på TV er en ære
Mirjam Johanne Omdal (26) hadde egentlig ikke noe ønske om de...
Konkurrerer om tittelen ”Norges beste stemme”
Tidligere NLA-student Olaves Fiskum har gjennom det populære ...
Slik åpnet Gimlekollen verden for Håvard
Studieturen med Gimlekollen for snart ni år siden ble starten...