Låtskrivercamp med besøk av Trygve Skaug

Onsdag 14. april hadde låtskriverklassen fremføring av egenskrevne låter som de har jobbet med de siste ukene. Nervøsiteten var til å ta og føle på.

Latskrivercamp.jpg

De siste ukene har låtskriverklassen på NLA høgskolen Staffeldtsgate hatt en såkalt låtskrivercamp. Sammen med lærerne Christian Ingebrigtsen og Inge Andreas Jacobsen, har de blitt fordelt i forskjellige grupper der de har skrevet flere låter sammen. Tiden var knapp, så studentene fikk øve seg på å være kjappe med ideer og tøffe med avgjørelsene. Dermed fikk de en smakebit av hvordan en låtskrivertilværelse kommer til å se ut.

For å avslutte det hele, fikk klassen besøk av låtskriver og visesanger Trygve Skaug for et seminar om låtskriving og en liten intimkonsert før studentene selv skulle opp på scenen for å vise frem hva de hadde jobbet med. En god variasjon av indie, pop, elektropop, et hint av blues og ballader ble spilt denne ettermiddagen. Norsk musikkbransje får bare åpne øynene sine, for her kommer en gjeng dyktige låtskrivere og vil ha plass!

Er dette noe for deg?

Du kan søke på årsstudium i utøvende musikk med fordypning i låtskriving og korledelse på Samordna Opptak helt fram til 15. april.

Les mer om studiene her:

Årsstudium i utøvende musikk med fordypning i låtskriving

Årsstudium i utøvende musikk med fordypning i korledelse

Av Kristina Dorothea Drivdal - Publisert 14.04.2016. Oppdatert 14.04.2016

4 siste nyheter:
- Jeg føler meg som en underdog
Malin Joneid Ellefsen har ikke seilet lett gjennom rundene i T...
- Å synge på TV er en ære
Mirjam Johanne Omdal (26) hadde egentlig ikke noe ønske om de...
Konkurrerer om tittelen ”Norges beste stemme”
Tidligere NLA-student Olaves Fiskum har gjennom det populære ...
Slik åpnet Gimlekollen verden for Håvard
Studieturen med Gimlekollen for snart ni år siden ble starten...