Studentliv hjelper deg

Gruer du deg til å lede ditt første styremøte? Har du plutselig fått personalansvar i organisasjonen? Nå kan alle som har verv i studentorganisasjoner få hjelp til å takle utfordringer de møter i vervet sitt. Denne uken åpnet Studentliv, SiBs nye tilbud til studentene.

SIB Studentliv er et pilotprosjekt som skal legge til rette for og oppmuntre til  engasjement og studentaktivitet. Undersøkelser viser at studenter som er aktive både mestrer studiene bedre og trives bedre.

Studentliv startet med et kick off seminar tirsdag 20. september for 75 av byens studentledere, men tilbyr allerede i høst en meny med kurs og foredrag for alle som er aktive i organisasjoner.

-          Trenger du hjelp med møteledelse, kommunikasjon, ledelse eller den vanskelige samtalen, er det bare å ta kontakt, sier prosjektlederen.

-          Studenter som har verv, får også lettere jobb. Det viser den ferske Kandidatundersøkelsen til SiB, sier prosjektleder Tine Øverseth Blomfeldt ved SiB Karriere & Studiemestring.

 

Kontaktperson:

Prosjektleder Tine Øverseth Blomfeldt, tlf: 97740630, epost.: tine.blomfeldt@sib.no»

Av Sissel Myklebust Mæland - Publisert 22.09.2016. Oppdatert 22.09.2016

4 siste nyheter:
- Jeg føler meg som en underdog
Malin Joneid Ellefsen har ikke seilet lett gjennom rundene i T...
- Å synge på TV er en ære
Mirjam Johanne Omdal (26) hadde egentlig ikke noe ønske om de...
Konkurrerer om tittelen ”Norges beste stemme”
Tidligere NLA-student Olaves Fiskum har gjennom det populære ...
Slik åpnet Gimlekollen verden for Håvard
Studieturen med Gimlekollen for snart ni år siden ble starten...