Påmeldingen til Barnehagenes opplevelsesdag er åpen

I år arrangeres Barnehagenes opplevelsesdag 27. april. Her kan du melde på din barnehage.

opplevelsesdagen_16_4.jpg

Barnehagenes opplevelsesdag er en dag hvor barnehagelærerstudentene ved NLA Høgskolen inviterer barnehagene til å være med på en helt spesiell dag, i år er denne dagen 27. april. Studentene vil gjennom hele dagen arrangere ulike aktiviteter for barna både inne og ute, og erfaring viser at dette blir en minnerik dag for de små, men også for de store.


De første aktivitetene begynner klokken 9.30 – husk å møte opp i god tid før aktivitetene dere skal være med på begynner.


Deltagelse koster kroner 30,- per barn eller voksen, dette inkluderer lunsj til både barn og voksne. I år betales Barnehagenes Opplevelsesdag med Vipps i forkant av dagen. Vipps-nummeret til NLA Høgskolen er 20913. Det betales samlet for barnehagen. I merknadsfeltet MÅ dere skrive inn navn på barnehagen og antall barn/voksne. (Dersom Vipps ikke er mulig for barnehagen, kan påmelding betales kontant ved registrering. Ta i så fall med eksakt beløp. Det sparer tid ved registrering.) Dersom dere ikke ønsker lunsj til deres barn, må dere opplyse om det. Prisen vil da fremdeles være 30,- per person. Dere må også opplyse om eventuelle allergier.


Barnehagen er ansvarlig for sine barn under opplevelsesdagen. Det er derfor viktig at hver barnehage har med tilstrekkelig ansatte i forhold til antall barn. Husk gode klær for all slags vær!


Meld dere på her


Påmeldingen stenger fredag 24. mars
Har du spørsmål til påmeldingen så ta kontakt med Bjarte Søvde, tlf:55536917, eller e-post Bjarte.Sovde@nla.no

Av Monica Linn Fürstenberg - Publisert 23.01.2017. Oppdatert 23.01.2017

4 siste nyheter:
Slik åpnet Gimlekollen verden for Håvard
Studieturen med Gimlekollen for snart ni år siden ble starten...
Ny lærerutdanning i Oslo
NLA Høgskolen starter opp ny grunnskolelærerutdanning i Oslo...
Slik påvirker sykkel-VM NLA
Fra 16. til 24. september arrangeres sykkel-VM i Bergen. Dette...
God økning for NLA Høgskolen
Nye tall fra Samordna Opptak viser en samlet økning på 12,8%...