Utmerkelse til Andreas Lorange

Andreas Lorange er nylig tildelt utmerkelsen "Best Paper Award" av det nordiske tidsskriftet NOMAD.

Andreas_Lorange-1.jpgI forbindelse med konferansen NORMA 17 som ble arrangert i Stockholm i månedsskiftet mai-juni, for øvrig med stor norsk deltakelse, delte NOMAD ut sin Best Paper Award. Denne utmerkelsen deles ut på hver NORMA-konferanse til én artikkel publisert i de tre foregående år, altså denne gangen for årene 2014, 2015 og 2016.

Artikkelen som fikk utmerkelsen i år er skrevet av Andreas Lorange ved NLA Høgskolen og Reinert Rinvold ved Høgskolen Innlandet. Den har tittelen Students’ strategies of expanding fractions to a common denominator – a semiotic perspective, og den ble publisert i NOMAD Vol. 19, No. 2, juni 2014. Alle som er interessert i å lese den kan finne den på NOMADs nettside, http://ncm.gu.se/nomad
(De som ikke har abonnement, privat eller gjennom sin institusjon, kan finne alle NOMADs artikler bortsett fra de siste to årganger fritt tilgjengelig under Open Access på denne nettsida, og den aktuelle artikkelen er nå “frigitt” siden den ble utgitt for tre år siden).

Kåringen av den beste artikkelen foregår ved at redaktørene nominerer 5-6 artikler fra den aktuelle perioden som de mener utmerker seg. Disse blir så gitt til Editorial Board som leser dem og rangerer dem. Denne rangeringen ender så opp med en vinner, og i år ble det altså en norsk artikkel. Premien er livslangt abonnement på NOMAD til forfatterne. 

 

Av Steinar M. Heggen - Publisert 28.06.2017. Oppdatert 29.06.2017

4 siste nyheter:
Slik åpnet Gimlekollen verden for Håvard
Studieturen med Gimlekollen for snart ni år siden ble starten...
Ny lærerutdanning i Oslo
NLA Høgskolen starter opp ny grunnskolelærerutdanning i Oslo...
Slik påvirker sykkel-VM NLA
Fra 16. til 24. september arrangeres sykkel-VM i Bergen. Dette...
God økning for NLA Høgskolen
Nye tall fra Samordna Opptak viser en samlet økning på 12,8%...