Vi er mest kjent for våre studietilbud i journalistikk, men vi tilbyr også forskjellige bachelorstudier og årsstudier innen kommunikasjon, og du kan velge mellom områdene kommunikasjon og livssyn og interkulturell kommunikasjon.

 

Med omkring 200 studenter har vi et oversiktlig studentmiljø med høy trivselsfaktor, god praktisk opplæring, og mulighet for tett faglig oppfølging av den enkelte student. Veien mellom undervisningslokaler og de ansattes kontorer er kort på alle måter. Mellom forelesninger, eller økter i godt utstyrte arbeidsrom, kan du koble av sammen med venner i vår lyse og trivelige kantine med dagligstue. Kantinen er også et naturlig møtested for studenter og ansatte. Studiestedet ligger i idylliske omgivelser ved Tretjønn på Gimlekollen i Kristiansand og det er gode turmuligheter like utenfor døren.

Allerede fra studiestart blir du tatt godt i mot med blant annet faddertil­bud fra etablerte studenter. Som student hos oss vil du være en del av det større studentmiljøet i Kristiansand gjennom Studentsamskipnaden i Agder (SiA), og nyte godt av tilbudene som denne velferds- og kulturorganisasjonen har i forhold til studier, fritidsaktiviteter og livet for øvrig. Våre studenter er fullverdige brukere av biblioteket på Universitetet i Agder som ligger i samme del av byen.

NLA Mediehøgskolen Gimlekollen har en sterk internasjonal profil, og tilbyr studieturer til England og Øst-Afrika, og utveksling til Afrika, Europa og Sør-Amerika.Beliggenhet
 

 

Studiested Gimlekollen ligger flott til på Gimlekollen i Kristiansand, med gode parkerings- og bussmuligheter. 
Fakta om NLA Gimlekollen
Studenter ca. 200
Kontaktinformasjon:

Besøksadresse:
Bergtoras vei 120

Postadresse:
4633 Kristiansand
Telefon 55 54 07 00
E-post: Studier.gimlekollen@nla.no