UML_headerbilde.jpg

Utøvende musikk låtskriving

Vil du lære hvordan skrive en bra låt? Ta årsstudium i musikk med fordypning i låtskriving ved NLA Staffeldtsgate.

Søknadsfrist for årsstudier er 15. april (Samordna opptak)

Årsstudium i utøvende musikk i Oslo med fordypning i låtskriving (UML) er for deg som skriver og fremfører låter alene eller sammen med andre. 

UML består blant annet i hovedinstrumentundervisning, samspill, låtskriving, arrangering, gehørtrening og innføring i musikkteknologi der du kan spille inn din egent låt i skolens studio. Dyktige lærere utruster deg både faglig og personlig som musiker og låtskriver.

Studiet henvender seg spesielt til studenter og yrkesutøvere (musikere) som ønsker å arbeide med låtskriving, vokalarrangering og musikkproduksjon i tillegg til å heve sin kompetanse i hovedinstrument, samspill og gehør. Årsstudiet kan også fungere som en årsenhet i en annen utdanning. Undervisningen har et utøvende og praktisk fokus.

NLA Staffeldtsgate er kjent for å utdanne bevisste, dyktige musikere, og skolen har knyttet til seg mange lærere fra Oslos profesjonelle musikkmiljø.

Musikkstudiene ved NLA Staffeldtsgate har i flere år vært et springbrett til en musikkarriere som utøver, lærer, leder, produsent m.m.

Studiet har egne opptakskrav - les mer  Valgemner for UML

Se studieplan for utøvende rytmisk musikk med fordypning i låtskriving (UML)


Agata_Beitohaugen.jpg Kontakt studiekonsulent Agata Beitohaugen (934 16 746) om du har spørsmål om årsstudiene i musikk. Generelle henvendelser om studier ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate: studier.staffeldtsgate@nla.no.

 
Fakta om studiet:
Studiepoeng: 60
Studiested: Oslo
Søknad: Samordna opptak

kr 25 000,- per semester + avgift til studentsamskipnaden.

Årsstudiene har et utøvende fokus der hovedinstrument og samspill utgjør 15 studiepoeng, fordypningsemner og støtteemner i musikk utgjør til sammen 25 studiepoeng. Valgemnene utgjør 20 studiepoeng, og minimum 5 av disse skal være karakterdannende musikkemner.

Undervisningen foregår både individuelt (hovedinstrument) og i grupper med varierende størrelser.