Vi søker studentassistenter til Læringslaben

NLA på Breistein søker tre studentassistenter til å ivareta drift og utvikling av læringslaben. Dette er stillinger som kan kombineres med studiene.

Liker du den digitale hverdagen, er student og har lyst til å utfordre deg selv? Har du lyst til å utvikle dine kunskaper innenfor sosiale medier og det å holde workshops? Da er det deg vi ser etter!

Om stillingene

Avdeling for lærerutdanning på Breistein søker tre studentassistenter som sammen med vår digitale pedagog, Runar Eikhaug, kan ivareta drift og utvikling av Læringslaben.

Læringslaben er et multimedierom hvor det alltid skal være tilgang til et rikt utvalg av teknologi. Eksempler på dette er spillmaskiner, podcast- studio, green-screen fasiliteter, VR-briller, koding-materiell, og interaktiv tavle. Her skal det være mulighet for å lære, utforske og utfordre undervisning ved bruk av digitale verktøy og teknologi.

Vi ønsker at studentene våre skal ha en framtredende rolle i utviklingen av Læringslaben. Det vil bli gitt noe opplæring i bruk av utstyret i Læringslaben, men det er også viktig at du ønsker å utforske teknologien selv og sammen med andre studenter og ansatte. Er du den studenten som er nysgjerrig på ny digital teknologi og som vi leter etter?

Digital pedagog er studentassistentenes faglige leder. Stillingene for studentassistent er timebasert og utgjør inntil 20% stilling.

Arbeidsoppgaver

  • Utforske og teste ut bruk av roboter, dataspill, VR, 3D-printing, interaktive tavler og annen læringsteknologi
  • Gi teknisk veiledning i bruk av utstyr til ansatte og studenter
  • Holde workshops for ansatte, studenter og andre brukere av Læringslaben
  • Bidra i videreutviklingen av Læringslaben blant annet gjennom å utvikle læringsressurser til bruk i laben og for publisering på nett
  • Promotere læringslaben på sosiale medier og bidra til å skape et nettverk rundt Læringslaben
  • Administrere utlån av utstyr til studenter og ansatte
  • Andre tildelte oppgaver fra Digital pedagog

Les mer her og søk på stillingen!

Spørsmål om stillingen kan rettes til Runar Eikhaug, e-post: Runar.Eikhaug@nla.no, tlf: 905 34 480.