Nytt årsstudium i lovsangsledelse!

NLA Staffeldts Musikk i Oslo starter i 2023 opp et helt nytt årsstudium i lovsangsledelse. Det nye studiet bygger på den rike tradisjonen for musikkstudier i Staffeldtsgate, men med et nytt og unikt fokus på lovsang.

Dette er første gang det tilbys en høyere utdanning innen moderne lovsang i Norge.

På dette studiet får du mye av det som finnes på NLA Staffeldts Musikks øvrige musikkstudier: topp undervisning på hovedinstrument, nyttig og praktisk undervisning i gehør og musikkteori, og arrangeringsfag som kobler teorien med det skapende.

Praksis og samspillsundervisning

Særegent for dette studiet er praksis og samspillundervisning med fokus på lovsangsledelse, kreativitet i forsamlingsledelse og nyskapende låtskriving. Man har også to emner sammen med teologistudentene som bidrar til å bygge en solid identitet som leder og gir en teologisk utrustning.

Jobbmuligheter

Dette studiet vil gi jobbmuligheter innenfor kirke og organisasjoner. Samtidig kan den også bygges inn i en bachelor i praktisk teologi ved NLA, eller gi overgang til 2. året på bachelor i musikk, menighet og ledelse (forutsetter bestått opptaksprøve).

Hvordan kan jeg søke?

Dette studiet finner du ikke i oversikten over våre studier helt enda, men det vil komme og du kan søke gjennom Samordna opptak innen 15. april.

Har du spørsmål?

Profile Image
Aleksander Lorentzen
Studiekonsulent