Til Barnehagenes opplevelsesdag forbereder barnehagelærerstudenter ved NLA Høgskolen forestillinger og aktiviteter til barnehagebarn.
Til Barnehagenes opplevelsesdag forbereder barnehagelærerstudenter ved NLA Høgskolen forestillinger og aktiviteter til barnehagebarn.

Barnehagenes opplevelsesdag - påmeldingen er åpen

Meld på barn i din barnehage til Barnehagenes opplevelsesdag her. Den er et høydepunkt både for studenter og barnehagebarn.
24. april
Breistein, Bergen
Sted: Breistein, Bergen
Pris: 30,- per person
Påmeldingsfrist: 23. mars

Barnehagens opplevelsesdag er en dag hvor barnehagelærerstudentene ved NLA Høgskolen inviterer barnehager til å være med på noe helt spesielt. Studentene vil gjennom hele dagen arrangere ulike aktiviteter for barna, både inne og ute. Erfaring viser at dette vil bli en minnerik dag for både store og små. Aktivitetene er delt inn etter aldersgrupper, slik at det er tilrettelagt for store og små (1-3 år) og (3-6 år). Lunsjen vil være mellom kl. 10-12.

Deltakelse koster 30,- pr. person, dette inkluderer lunsj. Betaling kan skje via Vipps til nummer 20913, eller kontant når dere kommer. Betaling må skje samlet. Dersom dere betaler via Vipps må dere opplyse om antall barn og voksen, samt navn på barnehagen.

Samtidig med påmelding trenger vi også informasjon om eventuelle allergier dere har i barnegruppen, slik at vi kan bestille riktig mat til alle. Denne informasjonen kan dere sende til kontaktpersonene listet under. 

Påmelding må skje innen 23.mars. Bruk "Register"-knappen du finner i påmeldingslenken for å velge antall billetter til forestilling(ene). På hver forestilling er det et maks antall barnebilletter (15 på hver). Det betyr at dere kun skal registrere antall barn. Vi registrerer antall voksne ved ankomst til opplevelsesdagen.  Husk å oppgi navn på barnehagen og kontaktperson, og kontaktdetaljer. 

Dersom dere har spørsmål angående påmelding eller andre ting, ta gjerne kontakt på e-post eller telefon:

Annbjørg Omdal: annbjorg.omdal@gmail.com 40557075

Ingrid Lovise Goa Hugdal: igoahugdal@gmail.com 47362111

Møt gjerne opp i god tid før aktivitetene begynner, slik at våre guider og veivisere kan hjelpe dere med registrering og orientering. Vi gleder oss til å ta i mot dere fra klokken 9.00.