Personvern og informasjonskapsler

Når du besøker nettsidene våre, legger nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Informasjonen blir brukt til å bedre innholdet på nettsidene. Denne personvernerklæringen forteller hvilken informasjon som blir samlet inn, og hvordan den blir brukt.

Ansvar

NLA Høgskolen er ansvarlig behandler for innhenting og bruk av personopplysningene som blir gjort i forbindelse med drift og vedlikehold av nla.no. Bouvet ASA er leverandør av utvikling, drift og vedlikehold av nettstedet. Google Inc er databehandler og leverandør av webanalyse.


Hvor kan jeg få mer informasjon?

Har du flere spørsmål om hvordan nla.no bruker informasjonskapsler for å samle inn statistisk informasjon kan du lese mer om retningslinjene for personvern hos Google Analytics, som er statistikkverktøyet vi benytter via Google Tag Manager.

Dersom du som bruker ikke ønsker at besøksdataene dine skal registreres med Google Analytics kan du installere Google Analytics sitt nettlesertillegg for bortvelging. Vær oppmerksom på at dette også vil gjelde for alle nettsteder som bruker Google Analytics, og ikke bare nla.no.