Velkommen til Barnehagenes opplevelsesdag 21. mars!

Nå kan du melde din barnehage på årets opplevelsesdag.
21. mars 2019
NLA Høgskolen på Breistein i Bergen
Sted: NLA Høgskolen på Breistein i Bergen
Pris: Gratis
Påmeldingsfrist: 22. februar

Barnehagenes opplevelsesdag er en dag hvor barnehagelærerstudentene ved NLA Høgskolen inviterer barnehager til å være med på noe helt spesielt. Studentene vil gjennom formiddagen arrangere ulike forestillinger og aktiviteter for barna, både inne og ute. Erfaring viser at dette vil bli en minnerik dag for både store og små. Forestillingene og aktivitetene er delt inn etter aldersgrupper, slik at det er tilrettelagt for store (3-6 år) og små. Lunsj vil serveres fra 10.30.

På hver forestilling er det et maks antall barnebilletter. Det betyr at dere kun skal registrere antall barn. Vi registrerer antall voksne ved ankomst til opplevelsesdagen.

Det er ønskelig at dere oppgir navn på kontaktperson og navn på barnehage ved påmelding. 

Samtidig med påmelding trenger vi også informasjon om eventuelle allergier dere har i barnegruppen, med tanke på mat. Denne informasjonen kan dere sende på mail til kontaktpersonene listet under. 

Møt gjerne opp i god tid før aktivitetene begynner, slik at våre guider og veivisere kan hjelpe dere med registrering og orientering. Vi er klare til å ta i mot dere fra kl. 9.00. 

Bruk "Register"-knappen du finner i påmeldingslenken for å velge antall billetter til forestilling(ene). Påmelding må skje innen 22. februar.

Dersom dere har spørsmål angående påmelding, ta kontakt på e-post: 

Maria A. Tveit: Maria.Tveit@NLA.no

Ingrid N. Mathisen : Ingrid.Mathisen@nla.no

Astrid Ø. Halsnes: Astridoien.Halsnes@nla.no