Studietur til England

Bli med på studietur til London, L'Abri og Oxford i september – med eller uten studiepoeng.

Hver høst drar kommunikasjon og livssyns-studenter på en  innholdsrik studietur til England som en valgfri del av emnet Kommunikasjon, livssyn og kristen apologetikk: Innføring (30 sp). I år arrangeres turen 9.–18. september. Nå får også eksterne deltakere mulighet til å bli med på turen.

Program

Lørdag til tirsdag bor vi på det sjarmerende L’Abri Fellowship i Hampshire. Her utforsker vi arven fra Francis A. Schaeffer: fellesskap, en helhetlig tilnærming til livet og «ærlige svar på ærlige spørsmål».
Onsdag og torsdag besøker vi Oxford Centre for Christian Apologetics og har søkelyset på C.S Lewis, ateisme og kristen formidling. Vi overnatter på et ekte Oxford college (St. Hugh’s), har omvisning i Lewis sitt Magdalene College og besøker hans hus «The Kilns».
Fredag til mandag er vi i London, og bor sentralt i Lancaster Hall Hotel, rett ved Hyde Park. Her tar vi opp temaene populærkultur, naturvitenskap, kristen forkynnelse og islam. Lørdag etter kl. 14.00 og ut dagen er satt av som «fritid» i programmet.

 

Pris

Prisen for hele turen er ca. kr 8.000,- eksklusive flyreisen. Beløpet inkluderer all overnatting, all reise i England og minst halv pensjon på hele turen. Prisen inkluderer ikke reisen til og fra England.

Flybilletter

Hver deltaker bestiller selv flyreisen til og fra London. Ankomst lørdag 09.09 senest kl. 16.30 til London Heathrow. Vi reiser sammen derfra med egen buss. Siste felles programpost på turen er søndag kveld den 17.09. Individuell avreise fra valgfri fra flyplass i London mandag 18.09.

Påmelding innen 1. juni

Vi har et tak på totalt 30 deltagere, hvor 15 av plassene er åpne for alle interesserte og 15 er reservert for KL-studenter. For disse er studieturen valgfri, med mappeoppgave som alternativ. Påmeldingsfrist for KL-studenter er 16. august. 

Meld din interesse for turen og få tilsendt mer informasjon.
Send en e-post til Bjørn Hinderaker eller på telefon 416 99 869.

DSC_6464.jpg

DSC_5833.jpg