Veritaskonferansen

19. til 21. oktober arrangeres Veritaskonferansen i Grimstad, der NLA Høgskolen er medarrangør. I år vil blant annet den høyprofilerte Oxford-matematikeren, apologeten og bibellæreren John Lennox være tilstede som hovedtaler.

Veritaskonferansen arrangeres på Bibelskolen i Grimstad. Det vil bli samlet et spekter av ressurspersoner som gjennom seminarer og samtaler vil utfordre deg og gjøre deg bedre rustet til å møte samtidens spørsmål og livssynsmangfold. Dette er en kristen konferanse, men ønsker også velkommen til de som anser seg som tvilere, skeptikere og som tilhører andre livssyn. 

I år vil blant annet den høyprofilerte Oxford-matematikeren, apologeten og bibellæreren John Lennox være hovedtaler. I den forbindelsen arrangeres det også en rekke ‘Veritas-events’ 17-19/10 med Lennox.

(a) UiO (det ene arrangementet i Oslo er i regi av mat-nat-fak og streames direkte av Science Library)

(b) UiA (campus Kristiansand) 

(c) NLA Mediehøgskolen Gimlekollen.

Det sistnevnte er fredag 19. oktober 10.15-11.30:
Intervju med Professor John Lennox om diskusjon av tro og vitenskap i offentligheten på NLA Høgskolen Gimlekollen, auditoriet.
Kl. 10.15-11.30: Åpent arrangement: Tales from the Arena.

Samtalen ledes av filmskaper Iain Morris, som også viser klipp fra den kommende dokumentaren om Lennox' berømte debatter.

Les mer om konferansen her