Jul på studiestedet

Kan du ikke reise hjem til jul? Det finnes hyggelige tilbud til studenter som må bli igjen både i Kristiansand, Oslo og Bergen.

Nå er de siste eksamenene levert og jula nærmer seg med stormskritt. I et år preget av pandemi og reiserestriksjoner, blir den annerledes mange. Flere studenter har blitt nødt til å legge om planer om familiesammenkomster og hjemreise. Må du bli igjen på studiestedet, håper vi at du finner noen du kan treffe og ha det fint sammen med gjennom juledagene.

Kristiansand

SiA, Studentsamskipnaden i Agder, har flere tilbud for studenter som blir igjen i Kristiansand og potensielt må feire julen alene. 
Les mer om det som skjer her.

Oslo

For studenter i Oslo legger Velferdstinget til rette for at studenter kan få feire jul med nye venner. Smittevernregler tillater kohorter på fem personer. Studenter som ønsker det kan melde seg og bli spleiset med fire andre som også trenger noen å være sammen med i jula. Det blir opp til dere hvor ofte og hvordan dere ønsker å samles.

Frist for å melde interesse er søndag 20. desember.
Les mer om tilbudet her.

Bergen

For studenter som blir igjen i Bergen i jula, har Studentsamskipnaden Sammen et tilbud om turgrupper som kommer til å ha jevnlige turer også i juleferien. Les om disse her.

Sammen kommer også til å holde Pratelinjen åpen gjennom hele julen.

Samtaletjenesten

Studenter ved NLA som ønsker samtale nå i julen, kan ringe på dagtid eller sende sms til studentprest i Bergen, Petter Ekerhovd-Ottersen, på tlf. 97 67 97 56 for å avtale tidspunkt for en prat.