Koronainformasjon: Nasjonale tiltak forlenges

Fordi det fremdeles er usikkert hvordan smittesituasjonen har utviklet seg i påskeuken, har helseministeren valgt å forlenge de nasjonale tiltakene. Det betyr fortsatt digital undervisning ved NLAs fire studiesteder.

Artikkelen er oppdatert 8. april 15.45.

Tiltakene trådte i kraft ved midnatt 25. mars og gjelder frem til og med 14. april. Det vil komme oppdatert informasjon i begynnelsen av neste uke (uke 15).

Undervisning

All undervisning er fortsatt digital ved alle fire studiesteder, med mulighet for ferdighetstrening. 

Studiestedene vil fortsatt være stengt, men holder åpent på bibliotek og lesesaler for studenter ved bruk av studentkort.

Studenter som er til stede ved undervisning må alltid holde to meters avstand, og i alle områder der det ikke er mulig å holde denne avstanden må det benyttes munnbind. Det er mulig å hente munnbind i resepsjonen.

Forsterkede smitteverntiltak: 

  • Munnbind anbefales sterkt der det ikke er mulig å holde to meters avstand (kan hentes i resepsjonen både for studenter og ansatte) 
  • Merking av sitteplasser i undervisningsrom (studenter må dokumentere sin plassering, for eksempel ved å ta bilde av hvor vedkommende har sittet) 

Smittede studenter ved NLA

Høgskolen har til nå hatt tolv smittede studenter i Bergen, fem i Oslo og syv i Kristiansand. I tillegg fire ansatte i Bergen.