Digital undervisning i Bergen

I Bergen stenges studiestedene for studenter og all undervisning blir digital fra 7. februar og frem til til 14. februar.

Saken er oppdatert 7. februar kl. 18.00.

Undervisning i Bergen

Lokalene ved universiteter, høyskoler og fagskoler stenges for alle studenter. Det betyr at studiested Sandviken og Breisten er stengt fra klokken 18.00 den 7. februar for studenter, og all undervisning i neste uke blir digital. Studenter kan ta kontakt med resepsjonen om de har behov for å hente ut materiell/bøker. Studenter bes ellers følge med på Canvas.

Undervisning i Oslo

Det er åpnet for fysisk undervisning for studenter som er helt avhengige av tilgang til lokaler for ferdighetstrening for ikke å bli forsinket i sine studier, som gjelder fra i morgen, 3. februar. Tiltakene i Oslo gjelder frem til 10. februar. Studenter bes følge med på Canvas.

Undervisning i Kristiansand

Det er ingen endring i situasjonen fra forrige uke, og tidligere tiltak gjelder frem til utgang uke 5.

Tilreisende studenter

For studenter som nå skal reise til studiested og som bor i områder med høy smitte, må følge råd fra nasjonale og lokale myndigheter. Reise til studiested regnes som en nødvending reise.

Praksis

Det vil ikke bli endringer i gjennomføringen av praksis, men skolene er i rødt tiltaksnivå. Studenter må være forberedt på at noe av praksisen kan bli digital. Reise til og fra praksis er ansett som en nødvendig reise.