Lansering av ny visuell profil til NLA

I dag lanseres NLA Høgskolens visuelle profil, med aktiviteter på alle studiesteder. Du kan blant annet få med deg en minikonsert i lunsjen med musikkstudenter fra Oslo!

Det bergensbaserte designbyrået Haltenbanken, som arbeider med både rådgivning og designutvikling, har utarbeidet NLAs nye logo og merkehierarki. I denne filmen forteller daglig leder Askild Meltvik og kreativ leder Sissel Falch om selve prosessen bak det grafiske uttrykket til NLA.


I forbindelse med lanseringen deles det ut smoothie og nyttige strøarkikler (merch) fra morgenen av til studenter og ansatte, også blir det kake og minikonsert med musikkstudenter fra Oslo (Staffeldts) på alle studiesteder rundt lunsjtider.

Få med deg en flott minikonsert med Staffeldtsstudenter!
Breistein kl. 11.20 - 11.45 Marie Løvås med gitarist
Oslo kl. 11.30 - 11.50 bandet Con Jon
Kristiansand kl. 11.50 - 12.10 Marie Øvstebø med gitarist
Sandviken kl. 12.40 - 13.00 Marie Løvås med gitarist

Profilering til studenter

I forbindelse med lansering av ny profil til NLA er det produsert en bærekraftig kleskolleksjon i samarbeid med Chosen, som studentene kan kjøpe til en god pris. På sikt vil det bli utviklet flere varianter av kolleksjonen i samarbeid med studenter og studentorganene ved NLA, som vil tilbys i en nettbutikk.

Ti prosent av salget fra kolleksjonen går uavkortet til prosjektet «Like Mye Verdt»

Skjermbilde 2021-11-17 kl. 20.01.48.pngBarnehagelærerstudenter på fotoopptak i den nye kolleksjon.