Grønn forvandling på NLA Oslo

Team Grønt består av fem musikkstudenter som siste tiden har fylt NLA Oslo med grønne planter. Resultatet er merkbart positivt når man går gjennom bygget!

– Det pynter opp et ellers hvitt og sterilt bygg og skaper et koseligere inneklima. Responsen vi har fått er veldig positiv og de andre studentene er fornøyd så lenge vi er en liten gruppe som styrer med det – så de slipper å ta noe ansvar, smiler Synnøve Johnsen Åslid.

Både Synnøve og Madeleine, som er de to vi møter, er opptatt av planter og syns derfor det er gøy å få være med i dette prosjektet.

– Jeg hadde lyst til å være med i denne gruppen fordi jeg elsker planter og jobber ved siden av studiene i en blomsterbutikk. Så jeg sa ja med en gang, forteller Madeleine Buer.

Planteforening og Instagram

Studentene har større ambisjoner enn bare å fylle campus Oslo med planter. De har nå også startet en planteforening og du kan følge dem på Instagram @teamgront_staffeldts.

– Vi har akkurat opprettet en planteforening, og hensikten er at flere som er interessert i planter kan bli med. Vi har Instagram og skal arrangere stiklingkvelder, omplantningskurs og andre plantekvelder. Jeg tror det blir veldig koselig, avslutter Madeleine.