Vi søker studentassistenter til Læringslaben

Liker du den digitale hverdagen, er student og har lyst til å utfordre deg selv? Har du lyst til å utvikle dine kunnskaper innenfor sosiale medier og det å holde workshops? Da er det deg vi ser etter!

Om stillingen

Avdeling for lærerutdanning på Breistein søker tre studentassistenter som sammen med vår digitale pedagog, Runar Eikhaug, kan ivareta drift og utvikling av Læringslaben.

Læringslaben er et multimedierom hvor det alltid skal være tilgang til et rikt utvalg av teknologi. Eksempler på dette er spillmaskiner, podcast- studio, green-screen fasiliteter, VR-briller, koding-materiell, og interaktiv tavle. Her skal det være mulighet for å lære, utforske og utfordre undervisning ved bruk av digitale verktøy og teknologi.

Vi ønsker at studentene våre skal ha en framtredende rolle i utviklingen av Læringslaben. Det vil bli gitt noe opplæring i bruk av utstyret i Læringslaben, men det er også viktig at du ønsker å utforske teknologien selv og sammen med andre studenter og ansatte. Er du den studenten som er nysgjerrig på ny digital teknologi og som vi leter etter?

Digital pedagog er studentassistentenes faglige leder. Stillingene for studentassistent er timebasert og utgjør inntil 20% stilling.

Arbeidsoppgaver

  • Utforske og teste ut bruk av roboter, dataspill, VR, 3D-printing, interaktive tavler og annen læringsteknologi
  • Gi teknisk og pedagogisk veiledning i bruk av utstyr til ansatte og studenter
  • Bidra i videreutviklingen av Læringslaben blant annet gjennom å utvikle læringsressurser til bruk i laben og for publisering på nett
  • Promotere læringslaben på sosiale medier og bidra til å skape et nettverk rundt Læringslaben
  • Administrere utlån av utstyr til studenter og ansatte
  • Andre tildelte oppgaver fra Digital pedagog

Vi søker en student som:

Er underveis i studieløpet ved en av våre lærerutdanninger, fortrinnsvis andre eller tredje års studenter Har interesse for å utforske digitale verktøy og læring i teknologirike omgivelser

Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, og liker å presentere/vise/forklare for andre hvordan digital teknologi fungerer

Har interesse for, eventuelt praktisk erfaring innen ett eller flere av feltene: foto- og/eller filmutstyr, programmering, dataspill som verktøy for læring og VR/AR

Har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt sosialt arbeidsmiljø Er positivt innstilt, nysgjerrig, og engasjert

Studentassistenter avlønnes etter gjeldende satser:

Studentassistenter uten fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 24, som er 168,60 i timen. Studentassistenter som har fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 33, som er kroner 187,10 i timen.

NLA Høgskolen tilbyr

  • Et godt arbeidsmiljø
  • Mulighet for videre faglig utvikling
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse

Søknad

Søkere må innen søknadsfristen sende inn følgende dokumenter til www.jobbnorge.no for å bli vurdert:

Søknad CV

Digitale kopier av relevante vitnemål (videregående, bachelor) og attester (arbeid)

Aktuelle søkere vil bli kontaktet om videre prosess. I den samlede vurderingen av søkerne vil faglig kompetanse og personlige egenskaper bli tillagt vekt.

NLA Høgskolen er en kristen høgskole og søker etter kandidater som vil bidra til at høgskolens formål realiseres ut fra dens verdimessige grunnlag og arbeide i lojalitet mot dette. Vi ber om at dette kommenteres i søknaden.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Runar Eikhaug, e-post: Runar.Eikhaug@nla.no, tlf: 905 34 480.