Utveksling

Lurer du på hvordan utvekslingsstudentene fra NLA har det i vår? Se noen ferske glimt fra hverdagen deres her!

Å tilbringe et semester i løpet av utdannelsen i utlandet, høres for mange ut som et eventyr. Denne våren er det 23 studenter utenlands, blandt annet Aurora Norman Stormbringer som studerer bachelor i interkulturell forståelse (IKF). Hun er nå på utveksling i California, ved San Diego State University. Isabel Park, som også studerer bachelor IKF, er på utveksling i Milano, Italia, ved Universita Cattolica del Sacro Cuore.  

Dina Tegnander studerer bachelor i journalistikk. Hun er på utveksling til Storbritannia, og University of Winchester, mens Edel Kristin Haugland og Sandra Mikaela Kittelstad (IKF) er på utveksling i Hawaii denne våren, og studerer ved Hawaii Pacific University.

Isabell Gundersen, bachelor i IKF, er på utveksling i Seoul, og studerer ved Korea University. Du kan lese meir om universitetet her. Tobias Edgar Eide er lærerstudent og tar sitt sjette semester i Praha, Tsjekkia. Han studerer ved Metropolitan University Prague.

Se noen helt ferske bilder i denne videoen!


Dersom du også er interessert i å reise på utveksling, og lurer på hvor du kan reise og når du kan reise i ditt studieløp, kan du lese mer om det her.