Dra på utveksling!

Hva med et spennende semester i utlandet? Fristen for å søke om utveksling til høsten er 15. februar!

Som utvekslingsstudent vil du møte spennende og kunnskapsrike akademiske miljøer, få nye venner fra ulike deler av verden, prøve en annerledes hverdag og komme litt på innsiden av den lokale kulturen – på en helt annen måte enn hva du ville gjort om du var turist.

Les de siste reisebrevene fra utvekslingsstudentene My-Josefine i Linköping og Jan Arne i Nederland.

toms-rits-1dBh8V3smxk-unsplash.jpg tyler-nix-6mze64HRU2Q-unsplash(1).jpg

Muligheter i hele verden

Frist for å søke på utveksling for høstsemesteret eller for hele studieåret er 15. februar. NLA har en egen internasjonal avdeling som arbeider for at alle studenter ved NLA, uansett hvilket studieprogram de går på, skal få muligheten til å dra på utveksling. Høgskolen har inngått utvekslingsavtaler med universiteter og høyskoler over hele verden, blant annet i Asia, Afrika, Oseania, Nord-Amerika og Sør-Amerika. De som foretrekker litt nærmere forhold, så kan velge mellom mange europeiske land, som for eksempel Danmark, Finland, Frankrike, Italia, Nederland, Spania, Storbritannia, Sverige, Tsjekkia, Tyskland og Østerrike. Grunnet Covid-situasjonen kan det fremdeles være restriksjoner knyttet til enkelte land, men regheringen anser utenlandsstudier som "nødvendige reiser", som gir færre restriksjoner.

hatice-yardim-5LvC-QX0OOc-unsplash.jpg annie-spratt-vGgn0xLdy8s-unsplash.jpg

Har du spørsmål?

Finn informasjon om utveksling her.
Kontakt Mari dersom du studerer i Kristiansand og Torunn dersom du studerer i Oslo. For studenter i Bergen blir det holdt et felles informasjons- og veiledningsmøte for alle studenter som vil søke om å reiser på utveksling. Dette holdes fredag 11. februar kl 0900-11.00 (Aud 1 Sandivken/digitalt). Meld deg på møtet her.

Alle søknader om utveksling går via SøknadsWeb.omar-lopez-0-uzdU3gUYw-unsplash.jpg