Si din mening om studiekvaliteten

Er du 2. eller 5. års-student og har mottatt studentundersøkelsen Studiebarometeret? Si din mening om studiekvaliteten på NLA og vær med i trekningen av premier på opp til 5000 kr!

Studiebarometeret er en nasjonal spørreundersøkelse som blir sendt ut på e-post til over 60 000 studenter hver høst. Alle 2. og 5.-årsstudenter i et studieprogram på NLA Høgskolen deltar i undersøkelsen. Jo flere av studentene som svarer, jo mer kan NLA og andre som har nytte av resultatet stole på svarene som gis fra studentene. 

Klikk på lenken i mottatt SMS eller e-post, eller gå til undersøkelsen her.

Kvalitetsutvikling

Undersøkelsen spør om studentenes oppfatninger om kvalitet i studieprogrammer ved norske høyskoler og universiteter. Formålet med Studiebarometeret er å styrke arbeidet med kvalitetsutvikling i høyere utdanning og gi nyttig informasjon om studiekvalitet.

Studiebarometeret.no kan du finne studentenes vurderinger av ulike studieprogrammer, sammenligne resultater mellom ulike studieprogrammer og se utvikling over tid for et studieprogram.

Oppdaterte resultater publiseres i portalen i februar hvert år. Studiebarometeret er initiert av Kunnskapsdepartementet og utføres av NOKUT.

Premier

Undersøkelsen er helt anonym, og alle som deltar er med i trekningen av fine premier. NLA trekker ut fem studenter som får hvert sitt gavekort på 500 kr på matbutikk i tillegg til gensere. Studiebarometeret sentralt stiller med gavekort av ulik valør, opp til 5000 kr.