Språkhjelp

Synes du at oppgaveskriving er spesielt vanskelig? Har du kanskje et annet førstespråk enn norsk? Du kan få hjelp via NLAs digitale språkstøttekurs!

NLA tilbyr nå for fjerde gang et «språkstøttekurs». Dette er et digitalt kurs drevet av en profesjonell språkskole som heter NoTe. Kurset er gratis og skreddersydd for NLA studenter. Studentene får 2 timer i uken med gruppeundervisning + ca. 2 timer/måneden med individuell veiledning. De får også hjelp til å bearbeide tekster som de arbeider med i fag på NLA.

Påmelding

Kurset varer i 12 uker, fra 18. september til 8 desember. Påmeldingsfrist er fredag 8. september.

Før påmelding, må potensielle studenter ta en digital språktest for å se hvilket nivå de ligger på. Testen tas på denne nettsiden. Resultatene vil komme på e-post umiddelbart.

Etter at testen er gjennomført, kan man melde seg på kurset her.  På påmeldingsskjemaet fører studentene selv inn hvilke dager og tider som passer best, og de får senere beskjed om hvilken gruppe de er plassert i.

Spørsmål

Lurer du på noe rundt spåkstøtteprogrammet? Send en Canvas-melding eller en e-post til emneansvarlig for kurset, Erik Andvik.