Besøk oss på Åpen dag i Bergen

Er du nysgjerrig på hva NLA Bergen har å tilby av studier? Besøk oss på Åpen dag og få hjelp til studievalget ditt!

Skal du søke høyere utdanning, men er usikker på hvilket studieprogram du skal velge? 13. mars inviterer vi deg som er elev på videregående skole inn til vårt studiested i Bergen på Åpen dag!

På Åpen dag inviterer Utdanning i Bergen deg til å besøke studieprogrammene universitetet, høgskolene og fagskolene tilbyr.

Disse studiene tilbyr NLA i Bergen:

Grunnskolelærer

Vil du bety en forskjell i barns liv? Å være lærer er en av verdens viktigste jobber. Barn trenger lærere som kan forstå deres ulike forutsetninger. Finn ut mer om hvordan du blir lærer, studiet og studiehverdagen når du besøker NLA Høgskolen på Åpen dag. 

I tillegg til å ta en integrert mastergrad i grunnskolelærerutdanningen, tilbyr vi fra høsten årsstudium i flere av fagene. Både årsstudium i samfunnsfag, kroppsøving, KRLE og naturfag kan innpasses i grunnskolelærerutdanningen.

Meld deg på Åpen dag her

Barnehagelærer

Vil du bety en forskjell for de minste? Som barnehagelærer eller pedagogisk leder vil du kunne tilrettelegge for omsorg, lek og læring. Din kunnskap, trygghet og kompetanse er grunnlaget for livslang læring. Ta en bachelorgad på NLA Høgskolen i Bergen.

Meld deg på Åpen dag her

Interkulturelle studier

Interkulturell forståelse er et flerfaglig studium som har basis i antropologi og bidrag fra religionsvitenskap, kommunikasjonsteori, historie og generell samfunnskunnskap.

Meld deg på Åpen dag her

Pedagogikk

Pedagogikkstudier ved NLA Høgskolen orienterer seg mot grunnleggende pedagogiske spørsmål som gjelder barn og unge, uavhengig av de forhold de er født inn i kulturelt, sosialt, politisk, personlig, psykologisk, historisk, økonomisk eller når det gjelder religion eller livssyn.

Meld deg på Åpen dag her

Teologi, religion og filosofi

Hvordan skal vi forstå og formidle det som møter oss i en 2000 år gammel bok? Hvilken betydning har religion og tro i vårt samfunn? Vi har studier for deg som vil bety noe for andre, gjennom å formidle kristen tro og utøve klokt lederskap.

På flere av studiene i Bergen kan du velge mellom ulike årsstudium, bachelorgrader og masterprogram.  

Meld deg på Åpen dag her

Hva kan du gjøre på Åpen dag?

Åpen dag går over flere dager, men har ulikt tilbud på de forskjellige dagene. 

Søndag 12. mars – Studieklar

Arrangement for deg som ønsker å forberede deg litt ekstra til studietiden. Du kan møte oss og de andre studiestedene på stand. 

Tidspunkt for arrangment:

  • 11.00-16.00

Se programmet for søndag

Mandag 13.03.2023 – Student for en dag

Bruk dagen til å besøke NLA i Bergen og teste ut hvordan det er å være student! Besøk studieprogrammer du er interessert, få en smakebit på forelesninger og møt studenter og studieveiledere. 

Tidspunkter for arrangementer:

  • 08.30–10.00
  • 11.00–12.30
  • 13.15–14.45

Se programmet for mandag