Samtale- og veiledningstilbud

Alle trenger innimellom noen å snakke med. På NLA er det mange som er opptatt av hvordan du som student har det, og som kan møte deg, enten dine utfordringer er store eller små.

Vi i samtaletilbudet er her for deg som er student ved NLA.

Samtaletilbudet er et sted hvor du vil bli møtt med omsorg og respekt, uansett livssituasjon eller livssyn. Du vil møte noen som har tid til å lytte og du kan få veiledning og støtte.

Det viser seg at det ofte kan være nyttig å ha en samtalepartner når det oppstår vanskeligheter. Da kan du få hjelp til å sortere tanker, sette ord på det som er vanskelg og gjøre tiltak som kan bety en viktig forskjell.

Alle kan trenge noen å snakke med. Når livet byr på utfordringer. Når viktige valg skal tas. Når relasjoner går i stykker eller når noen blir borte. Eller når fortiden eller fremtiden plager deg.

Du er velkommen til å ta kontakt på e-post eller telefon for å lage avtaler. Du kan også gripe tak i oss i gangen eller banke på døren. Samtalene kan foregå over telefon, Zoom eller fysisk. Vi har taushetsplikt og samtaletjenesten er gratis for alle studenter ved NLA.

Lurer du på om du kan komme til samtale? Da kan du komme til samtale!

Finn kontaktperson for din studieby under filmen.

 

Samtale- og veiledningsteamet

Nettstudent

Profile Image
Petter A. Ekerhovd-Ottersen
Studentprest Bergen

Kristiansand

Profile Image
Kristian Vatne
Studentprest

Profile Image
Olga Kvitstein
Veileder i samtaletilbudet og studieveileder, Kristiansand

 

Oslo

Profile Image
Eirik Soldal
Studentpastor, Oslo

 

Bergen

Profile Image
Inger Elisabeth Salvesen
Rådgiver i sjelesorg og samtaletjeneste, Bergen

Profile Image
Petter A. Ekerhovd-Ottersen
Studentprest Bergen

I Oslo og i Kristiansand har NLA i tillegg en avtale med samtale - og sjelesorgsenteret Fermate Øst og Fermate Sør. Her har de både en mannlig og kvinnelig ansatt som er tilgjengelige for våre studenter. Du kan ta direkte kontakt eller få henvisning fra en ansatt på høgskolen.