Oslo

NLA Høgskolen i Oslo ligger midt i hjertet av hovedstaden, der musikere, økonomer, gründere, lærere og fremtidens kristenledere møtes og utdannes.

Musikkstudiene våre har lenge vært et populært valg, og nå kan du velge både mellom bachelorgrader og årsstudium. Drømmer du om å føye deg inn i rekken av profilerte musikere fra Staffeldtsgate, er vårt mål å gjøre denne drømmen virkelig. Musikkstudiene er i stor grad praktisk rettet da mange av lærerne er utøvende musikere.

DSC03043.jpg

Praktisk teologi og ledelse er et forskningsbasert og livsnært studie. I løpet av utdanningsløpet er praksis en svært viktig del, hvor studenten tar med seg erfaringer og lærdom videre inn i jobb i for eksempel organisasjon og menighet. Hvis du ønsker å jobbe i en stadig mer multikulturell og multireligiøs skole, er årsstudiet i KRLE et godt alternativ.

På økonomistudiene ved Hauge School of Management blir du del av et stort mangfold av engasjerte studenter, som utdannes til å bidra spesielt med etikk og entreprenørskap inn i næringslivet.

Grunnskolelærerutdanningen forbereder deg til å jobbe i en variert, spennende og hektisk lærerhverdag. NLA anerkjenner behovet for lærere som håndterer religiøst mangfold, og er bevisst på å utruste studenter til å arbeide i en multikulturell og multireligiøs skole. Gjennom praksis, forelesninger med stor faglig tyngde og egen utvikling dannes grunnlaget for å bli en profesjonell lærer.

DSC02844 (3).jpg

Ved NLA Høgskolen i Oslo får du mer enn bare utdanning. Studentene vil oppleve å bli fulgt opp og ha nære relasjoner til lærere og studieadministrasjon. Kapellsamlinger, konserter og andre sosiale arrangement bidrar også til et godt miljø blant studenter og lærere.

 

NLA i Oslo ligger i sentrum, et steinkast fra slottet. Det er kort vei fra hovedgatene med gode kollektivtilbud til høgskolens lokaler.

På grunn av sterk vekst i studenttallet, arbeides det for tiden med ny campus i Oslo.

Åpne plassering i google maps

NLA Høgskolen Oslo benytter studentbevis-appen som gyldig studentbevis. Når semesteravgift er betalt vil dette registreres i appen.
Studentkort brukes til å få tilgang til dørene og låne bøker på biblioteket.

Biblioteket ligger i 2. etasje, vegg i vegg med kantina. Her kan man låne bøker og tidsskrifter, eller lese dagens aviser. Studentkortet fungerer som lånekort. Rett utenfor biblioteket finnes PC-er og printer med kopi- og skannefunksjon.
Biblioteket er åpent hverdager 09:00 - 15:00.

Ability har kantinedriften ved NLA Høgskolen i Oslo. Kantinen har et variert utvalg og er åpen rundt lunsj på hverdager.

Rom
NLA Høgskolen har grupperom, øvingsrom og andre rom til bruk for musikk. TimeEdit brukes for å reservere rom, samt å sjekke om det er ledig kapasitet. Rommene er stengt i høytider og ferier.

Grupperom
NLA Høgskolen har 9 grupperom. Andre rom kan brukes til egenstudier og gruppearbeid hvis det er kapasitet.

Øvingsrom
I Staffeldtsgate er det en rekke øvingsrom og komprom til musikkstudentene. To av øvingsrommene er lydisolerte trommeceller. Komprommene er fordelt mellom musikklassene. Øvingsrommene er alltid ulåste. Komprommene får man tilgang til via nøkkelkort.

Studenter som har piano/orgel som hovedinstrument og/eller orgel som biinstrument, kan øve i kapellet. Arrangementer, undervisning og utleie har alltid fortrinnsrett til kapellet.

Musikkproduksjonsrom
Dette rommet er stedet der du skriver noter og lærer å jobbe med musikkproduksjon. Du lærer å planlegge, arrangere, ta opp (med mikrofon og softsynther), og mikse en moderne musikkproduksjon. Vi jobber blant annet i programmene Avid, ProTools og Sibelius.

Musikkprodstudio
I dette studioet kan du gjøre opptak med gode mikrofoner og mikse produksjonen på profesjonelle monitorer. Det er mulighet for å gjøre flerkanalsopptak (eks. vokal, gitar eller et lite trommesett) samt å fortsette på produksjonene som er gjort i Musikkproduksjonsrommet.

Studio
Studio består av et romslig kontrollrom med ProTools HDX, gode preamper og gode mikrofoner samt en D-Command mikser. Vi har også et vokalrom og et større liverom. Her lærer du å ta opp bandinstrumenter. Du kan også jobbe med å ta opp kor og akustiske instrumenter som piano, gitar, kontrabass og strykere.

Du lærer å spille inn med flere musikere på en gang og mikse produksjonen.
I dette studioet er det gjort flere produksjoner som er gitt ut på CD, iTunes, Spotify o.l. (bl.a. Oslo Gospel Choir og Oslo Soul Children m.fl.)

Rommene og studio er tilgjengelige for studentene som tar faget Musikkproduksjon også utenom timene.

Hver tirsdag, onsdag og torsdag klokken 11.50 til 12.05 inviterer vi til kapellsamlinger med musikk, bønn og bibelrefleksjon.

Samlingene har et tydelig fokus på Jesus, og er åpne for alle,  uavhengig av tro og livssyn.

Du vil også være en del av det større studentmiljøet i Oslo gjennom studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO), og nyte godt av tilbudene til studentorganisasjonen

Dagsplan
1. time:                08.15–09.00       
2. time:                09.10–09.55
3. time:                10.05–10.50
4. time:                11.00–11.45 (lunsj for studenter som begynte til 1.time)       
Kapellsamling:   11.50–12.05
5. time:                12.10–12.55 (lunsj for studenter som begynte til 2.time)
6. time:                13.05–13.50
7. time:                14.00–14.45                                                             
8. time:                14.55–15.40
9.time:                 15.50–16.35
10.time:               16.45–17.30

AdobeStock_304726187.jpg