Undervisning ved NLAs studiesteder

Byrådet i Oslo ber befolkningen begrense sosial kontakt til et minimum i tiden fremover, og undervisningen er lagt over til digitale flater. I Bergen og Kristiansand gjennomføres undervisningen både fysisk og digitalt.

Saken er oppdatert 4. november kl. 15.17.

Smittede studenter ved NLA

Høgskolen har til nå hatt ni smittede studenter i Bergen og fem i Oslo.

Digital undervisning i Oslo

Føringer fra Oslo kommune er blant annet anbefaling om digital undervisning og arbeid hjemmefra i den grad det er mulig. Det anbefales også at antall nærkontakter i løpet av en uke ikke bør overstige mer enn ti kontakter. Det betyr at all undervisning i Oslo ble digital fra torsdag 29. oktober. Når det gjelder undervisning knyttet til musikk vil undervisning som er egnet til det, bli digital. Resterende undervisning blir gjennomført fysisk, tilrettelagt med smitteverntiltak. Føringene gjelder i første omgang fire uker frem i tid. Les hele pressemeldingen fra Oslo kommune her.

Fortsatt fysisk undervisning i Bergen 

Undervisning i Bergen gjennomføres som planlagt, med fysisk undervisning som tilrettelegges for digital streaming/opptak, og også digital undervisning. Her kan du lese Bergen kommunes lokale tiltak. Byrådet har tidligere lettet på tiltakene som gjelder praksis, og det er tillatt med studentpraksis i kommunens tjenester. Føringene gjelder i første omgang fire uker frem i tid.

Studiested Kristiansand

I Kristiansand er situasjonen uendret og undervisningen gjennomføres som planlagt. 

Regjerings pressekonferanse

Også Regjeringen hadde pressekonferanse mandag, og statsminister Erna Solberg formidlet at dersom alle gjøre et kraftak nå, så er det større sjanse for å få en normal julefeiring med storfamilien. Alle tiltakene som Regjeringen kom med vil vare frem til tidlig i desember. Her kan du se hele Regjeringens pressekonferanse.