Ta et årsstudium i idrett!

Er du glad i ski eller ballsport? Hvis du er interessert i idrett og ønsker å utvikle dine ferdigheter og kunnskaper, kan et årsstudium i idrett på NLA i Bergen være noe for deg!

Idrett er viktig i samfunnet og en viktig del av livet.  Et årsstudium i idrett gir praktisk og teoretisk kompetanse som er nyttig på mange felt. Både i barne- og ungdomsarbeid, i skolen og i helsesektoren trengs det mennesker med kunnskap og interesse for sport og aktivitet, og hva det gjør for fysisk og psykisk helse.

Variert

Årsstudiet i idrett gir innføring i en rekke idretter og aktiviteter, som for eksempel svømming, livredning, klatring, turn, langrenn, alpint, skøyter og ulike ballspill. Her får studentene prøve seg på det meste og de har muligheten til å få et svært aktivt studieår. I løpet av året vil studentene også dra på studieturer, både til utlandet og til skidestinasjoner i Norge.

Et år med idrettsstudier kan være nyttig uavhengig av hva slags yrkesretning man vil gå i og hva slags studier man tenker seg i fremtiden. Studiet gir 60 studiepoeng som kan inngå i ulike bachelorgrader eller fungere som frie studiepoeng.

For mer informasjon om studiet på NLA Høgskolen, se her.
Søknadsfrist for høyere utdanning gjennom Samordna opptak er 15. april.