Calvin University

Calvin University er et kristent universitet i Grand Rapids, Michigan. Grand Rapids med sine 200.000 innbyggere er den nest største byen i delstaten.

Om studiestedet

Calvin University er et kristent universitet i Grand Rapids, Michigan. Grand Rapids med sine 200.000 innbyggere er den nest største byen i delstaten. Calvin University er et forholdsvis lite universitet med ca. 3.700 studenter, og 12% av dem er internasjonale studenter. Universitetet har et flott campus med fine idrettsfasiliteter.

Et semester på Calvin University gir deg mulighet for å studere i Grand Rapids, som ble utnevnt som Lonely Planets nr. 1 reisedestinasjon i 2014, og en av New York Times «Places to go» i 2016.

Studieåret

Høstsemesteret varer fra august til desember, og vårsemesteret fra januar til mai.

Studiepoeng og emner

Calvin University er spesielt anbefalt til studenter på lærerutdanning og Hauge School of Management, men andre kan også søke. Calvin College tilbyr et bredt utvalg av emner.

Emner på bachelornivå: 15 credits ved Calvin University tilsvarer 30 studiepoeng (ett semester) ved NLA. Det første tallet i emnekoden indikerer akademisk nivå. Du bør primært velge emner på nivå 2-3.

Emner på masternivå: 12 credits ved Calvin University tilsvarer 30 studiepoeng (ett semester) ved NLA.

Opptakskrav / språktest

Calvin University krever ikke engelsktest dersom søkeren har karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole.

Kostnader

NLA-studentene får 27% rabatt på studieavgifter ved Calvin University. Et semester med rabatt koster ca. USD 12.600 per semester.

Ved studier i USA vil det også tilkomme utgifter til helseforsikring. Prisene varierer. 

Det er mulig å få finansering gjennom Lånekassen. Les mer om økonomisk støtte her.

Bolig

Calvin University har 7 studenthjem på deres campus.

Utgifter til bolig koster ca. mellom USD 4700-5200 per semester.