Universidad San Francisco de Quito

Universidad San Francisco de Quito (UFSQ) tilbyr et unikt program på Galapagosøyene. Dette er en spennende mulighet for studenter som er interessert i natur, miljø, økologi og bærekraft.

Om studiestedet

Universidad San Francisco de Quito (UFSQ) er et privat universitet som ligger i Quito, Ecuador. Universitetet har ca 5.500 studenter. Hvert år har universitetet rundt 1000 internasjonale studenter som deltar i UFSQ sine programmer. UFSQ hovedcampus ligger i Cumbayá, utenfor Quito. I tillegg er UFSQ det eneste universitet i verden som eier et campus på Galapagosøyene.

Studieåret

Høstsemesteret varer fra august til desember, og vårsemesteret fra januar til mai.

Studiepoeng og emner

Studenter fra NLA kan velge "Galapagos semester programme". Du velger emner fra ett av fire akademiske spor: (1) Evolution, Ecology and Conservation, (2) Marine Ecology; (3) People, politics & the environment og (4) Sustainable tourism.

Den første modulen finner sted på USFQs hovedcampus i Cumbayá-dalen, som ligger rett utenfor Quito, etterfulgt av tre moduler som finner sted på San Cristobal Island, Galápagos, og deretter kommer du tilbake til fastlandet for å fullføre den siste av fem moduler. Hver av de fem modulene gir 3 credits. Hele semesteret på 15 credits tilsvarer 30 norske studiepoeng.

Et obligatorisk 2-studiepoengs spanskkurs kommer i tillegg. De som ønsker kan fortsette med frivillig spanskkurs etter den obligatoriske delen.

Opptakskrav / språktest

UFSQ krever ikke en engelsktest dersom søkeren har karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole. Vitnemålet må ikke være eldre enn 5 år gammelt.

For å delta i programmet må søkeren har gjennomsnittskarakter på ca. C. Det er en fordel å være glad i å gå i naturen siden programmet har flere utflukter.

Det er krav om kurs i biologi/økologi om man vil studere ett av sporene (1) Evolution, Ecology and Conservation eller (2) Marine Ecology.

Skolepenger

Prisen for Galapagos Semester Programmet består av "tuition fee" (skolepenger) og "track fee". NLA-studenter får en rabattert pris på skolepenger: 2000 USD. "Track fee" for sporene 1, 3 og 4 er 13600 USD og inkluderer de fleste levekostnadene: bolig, de fleste måltider, flybillett t/r mellom Quito og Galapagos, og akademiske utflukter. "Track fee" for spor 2 Marine Ecology er 15700 USD. Mindre administrative kostnader kan komme i tillegg. (oppdatert 2023)

Det er mulig å få finansering gjennom Lånekassen. Les mer om økonomisk støtte her.

Prisene for skolepenger og bolig er veiledende, og kan endre seg fra år til år. Ta kontakt med Avdeling for internasjonalisering for oppdaterte priser.

Bolig

Studentene bor hos nøye utvalgte vertsfamilier både i Cumbayá (Quito) og på San Cristobal Island. Under ekskursjoner bor studentene på hostel eller hotell. Bokostnadene er inkludert i "track fee".