United States International University

USIU befinner seg i Nairobi i Kenya og har ca. 7.000 studenter, fra mer enn 70 nasjonaliteter.

Om studiestedet

USIU befinner seg i Nairobi i Kenya og har ca. 7.000 studenter, fra mer enn 70 nasjonaliteter. USIU tilbyr et bredt felt fagområder, blant annet innen kunstfag, humanistiske fag, samfunnsfag, kommunikasjonsfag osv. Et semester ved USIU gir deg mulighet for å studere ved et flott og moderne campus, samtidig med at du får oppleve kenyansk kultur og samfunn på tett hold.

Studieåret

På USIU er studieåret delt i 3 semestre. Høstsemesteret varer fra september til desember, vårsemesteret fra januar til april og sommersemesteret fra mai til august.

Studiepoeng og emner

USIU tilbyr en rekke ulike fagområder som psykologi, sosiologi, internasjonale relasjoner, markedsføring, entreprenørskap, familiestudier, kjønnsstudier, afrikanske studier og swahili.

Bachelorstudenter må ta 15 studiepoeng (units) for å få godkjent ett semester (30 studiepoeng) ved NLA. Masterstudenter må ta 12 units for å få godkjent 30 studiepoeng. Første tallet i emnekoden indikerer akademisk nivå. 1-årsemner blir i utgangspunktet ikke godkjent fordi de anses å være på nivå med norsk videregående skole. Du bør derfor primært velge emner som begynner med 2 eller 3.

Opptakskrav / språktest

USIU krever ikke engelsktest.

Skolepenger

På USIU beløper skolepenger seg til ca. 16 070 NOK per semester. Det er mulig å få finansering gjennom Lånekassen. Les mer om økonomisk støtte her.

Prisene for skolepenger og bolig er veiledende, og kan endre seg fra år til år. Ta kontakt med Avdeling for internasjonalisering for oppdaterte priser.

Bolig

USIU tilbyr mulighet for bolig til internasjonale studenter. Studentene bor i studentboliger på campusen. Rommene er dobbeltrom og deles med andre studenter som studerer ved USIU.

Studentbolig på campusen koster ca. 42.000 KES per semester (oppdatert mars 2022).