United States International University-Africa

USIU-Africa befinner seg i Nairobi i Kenya og har ca. 7.000 studenter, fra mer enn 70 nasjonaliteter.

Om studiestedet

United States International University-Africa (USIU-Africa) befinner seg i Nairobi i Kenya og har ca. 7.000 studenter, fra mer enn 70 nasjonaliteter. USIU-Africa tilbyr et bredt felt fagområder, blant annet innen kunstfag, humanistiske fag, samfunnsfag, kommunikasjonsfag osv. Et semester ved USIU-Africa gir deg mulighet for å studere ved et flott og moderne campus, samtidig med at du får oppleve kenyansk kultur og samfunn på tett hold.

Studieåret

På USIU-Africa er studieåret delt i 3 semestre. Høstsemesteret varer fra september til desember, vårsemesteret fra januar til april og sommersemesteret fra mai til august.

Studiepoeng og emner

USIU-Africa tilbyr en rekke ulike fagområder som psykologi, sosiologi, internasjonale relasjoner, markedsføring, entreprenørskap, familiestudier, kjønnsstudier, afrikanske studier og swahili.

Bachelorstudenter må ta 15 studiepoeng (units) for å få godkjent ett semester (30 studiepoeng) ved NLA. Masterstudenter må ta 12 units for å få godkjent 30 studiepoeng. Første tallet i emnekoden indikerer akademisk nivå. 1-årsemner blir i utgangspunktet ikke godkjent fordi de anses å være på nivå med norsk videregående skole. Du bør derfor primært velge emner som begynner med 2 eller 3.

Opptakskrav / språktest

USIU-Africa krever ikke engelsktest.

Skolepenger

Et semester ved USIU-Africa koster ca. 205.000-270.000 KSh, avhengig av fagområde (studieåret 2023-24). Det kan komme mindre administrative gebyrer i tillegg. Det er mulig å få finansering gjennom Lånekassen. Les mer om økonomisk støtte her.

Prisene for skolepenger og bolig er veiledende, og kan endre seg fra år til år.

Bolig

USIU-Africa tilbyr mulighet for bolig på campusen. Rommene er dobbeltrom og deles med en annen student. Studentbolig på campusen koster ca. 42.000 KES per semester (studieåret 2023-24). Det er ikke kokemuligheter på rommet, men man kan kjøpe seg mat på campusen.

En annen mulighet er en student residency som ligger rett utenfor campusområdet. Her er det mulighet å velge privat rom om man ønsker. Les mer om bolig gjennom Qwetu Aberdare Heights her.