Kazimierz Wielki University

Kazimierz Wielki University er beliggende i den polske byen, Bydgoszcz, som ligger i det nordlige Polen og har ca. 370.000 innbyggere.

Om studiestedet

Kazimierz Wielki University er beliggende i den polske byen, Bydgoszcz, som ligger i det nordlige Polen og har ca. 370.000 innbyggere. Universitet ble grunnlagt i 1969 og har ca. 14.000 studenter. Et semester hos Kazimierz Wielki University gir deg en mulighet for å oppleve en annerledes destinasjon som er rik på flott arkitektur, historie, og moderne kultur. Universitetet tilbyr en organisert velkomstuke for alle nye internasjonale studenter, som belønnes med et sertifikat og 2 studiepoeng.

 

Studieåret

Høstsemesteret varer fra oktober til februar, og vårsemesteret fra februar til juli.

Studiepoeng og emner

Kazimierz Wielki University er åpent for både bachelor-  og masterstudenter. Studiepoengsystemet tilsvarer det norske systemet, og for å få godkjent et fullt semester ved NLA må du ta 30 ECTS.

Kazimierz Wielki University tilbyr emner innen kultur, journalistikk, pedagogikk, kroppsøving, musikk og mange andre. Universitetet har et relativt godt utvalg av emner på engelsk.

Der tilbys også et gratis språkkurs i polsk språk for interesserte. Dette språkkurs er på 30 timer/semester og teller 4 studiepoeng .

Opptakskrav / språktest

Kazimierz Wielki University krever ikke språk-test.

Skolepenger

NLA har en Erasmus+-avtale med Kazimierz Wielki University. Det betyr at du ikke behøver å betale skolepenger. Du vil også få et Erasmus+-stipend på 410 EUR i måneden, i tillegg til støtten fra Lånekassen.

Det er mulig å få finansering gjennom Lånekassen. Les mer om økonomisk støtte her.

Bolig

Kazimierz Wielki University tilbyr garanti for studentbolig nær campus for internasjonale studenter. Prisen i et dobbeltrom  er ca. 80 Euro per måned.