Vil du bli del av Norges beste musikkmiljø?

Staffeldts musikk har fortsatt ledige studieplasser for bassister på våre to bachelorstudier i musikk. Søknadsfristen er 1. juni!

Hos oss får du studere musikk sammen med dyktige og inspirerende medstudenter, undervisning fra noen av landets beste musikere og fritt spillerom til å utvikle deg som musiker.

Dyktige musikere har vært innom Staffeldts

Vi er veldig stolte av musikkutdanningen vår som nå feirer 50 år. Mange kjente musikere har vært innom Staffeldts og ser du et band på norsk TV, slår det nesten aldri feil at en av dem er en Staffeldtsmusiker.

Hva lærer du?

I løpet av studietiden får du mulighet til å jobbe med ulike musikkstiler, utvikle din egen sound, samspill, studioarbeid, improvisasjon, låtskriving og bransjekunnskap.

Våre to bachelorer

Du kan velge mellom Bachelor i musikk menighet og ledelse og Bachelor i utøvende rytmisk musikk og begge gir deg mange jobbmuligheter; enten om du er interessert i en artistkarriere, jobbe som musikkprodusent eller som musiker i organisasjon og menighet.

Uansett om du velger den ene eller andre bachelorgraden får du jobbe innenfor den rytmiske sjangeren og sammen med studenter på tvers av klassene. Og ikke minst får du velge din egen instrumentlærer!

Klikk deg inn på bachelorgraden du ønsker og følg instruksene for å søke der!

Bachelor i utøvende rytmisk musikk

Bachelor i musikk menighet og ledelse