Utvekslingsstudenter har ankommet NLA!

I januar startet vårens semester, som betyr at NLAs innkommende utvekslingsstudenter har ankommet campus Bergen og Kristiansand. Ta en titt på hva utvekslingsstudentene har gjort den første måneden på NLA.

Ankomst i Bergen

I starten av januar ankom utvekslingsstudenene i Bergen for sine første ‘orientation days’ på Campus Breistein. Studentene skal ta kurspakken Pedagogical Leadership in Early Childhood Education (link Pedagogical leadership in Early Childhood Education - NLA). Orienteringsprogrammet startet i norsk stil: med vafler, brunost, syltetøy og kaffe. Studentene brukte tid på å bli bedre kjent med hverandre, og fikk en liten Campus tour på Breistein av emneansvarlig Svitlana Holovchuk. Dagen etter møttes alle i Bergen sentrum for å spise lunsj sammen, og fikk en City tour av internasjonal konsulent Isabell Gundersen. Her fikk studentene se Bergen på sitt beste: vindfullt og pøsregn!

Skjermbilde 2023-02-01 kl. 21.59.24.png

Ankomst i Kristiansand

Etter fullført første uke med orienteringsdagene ved Campus Gimlekollen, deltok våre internasjonale studenter fra Etiopia, Uganda, Armenia, Aserbajan og Georgia deres andre intruduksjonsuke for studiet Global Jounalistikk (her kan du lese mer om studiet). På tirsdagen ble internasjonale studenter utfordret til å delta på NLAs internasjonale uke (NLA i Verden, International week event) på campus Gimlekollen. Her fikk studentene introdusert deres kultur og kulinariske smaker fra sine hjemland, hvor de på torsdagen reiste på felttur til Danmark med studiet.

Skjermbilde 2023-02-01 kl. 21.59.30.png

Topptur til Blåmanen

I løpet av utvekslingsstudentenes tredje uke i Bergen, inviterte NLA de med på en topptur til fantastiske Blåmanen sammen med andre internasjonale studenter fra NLA. Turen startet opp Fløyen, og fortsatte hele veien opp til fjelltoppen Blåmanen, med den beste utsikten ut over Bergen by. Været var fantastisk, vindstille og full sol hele dagen. På toppen serverte Isabell studentene kakao, bakverk, mandariner og kvikklunsj – vi fikk til og med sett solnedgangen fra Fløyen på veien ned. En fantastisk dag i Bergen!

Skjermbilde 2023-02-01 kl. 21.59.36.png