Årsstudium i utøvende musikk med fordypning i korledelse

Årsstudium i utøvende musikk med fordypning i korledelse
  • Oslo
  • Årsstudium
  • 60 poeng
  • Høst
Frist 15. april Søk opptak
Musikk berører, begeistrer og bidrar til refleksjon. Med årsstudium i utøvende musikk korledelse kan du velge mellom tre fordypninger; Klassisk kor, gospelkor og Soul Children.

Om utdanningen

Årsstudium i utøvende musikk med fordypning i korledelse (UMK) er spesielt for deg som leder kor og som spiller og synger selv. Det er tre fordypninger du kan velge i som vil gi deg innblikk i noen av de mest vanlige korvirksomhetene i Norge.

Hva lærer du?

Årsstudiet i utøvende musikk korledelse er for deg som ønsker å utvikle deg som korleder i forskjellige skala. Året består blant annet av hovedinstrumentundervisning, samspill, korledelse, arrangering, gehørtrening og flere spennende valgemner. Korledelsesemnene gir både bredde og spesialisering. Studiet har til hensikt å gi deg en praktisk og teoretisk musikkfaglig fundament.

Hvor kan du få jobb?

Studiet har til hensikt å utruste deg som kordirigent i forskjellige sjangre.

Studieløp/oppbygning

Videre utdanning

Studiet kan inngå i en bachelor i praktisk teologi og ledelse på NLA Høgskolen, eller som frie studiepoeng i andre bachelorgrader. Dersom du ønsker å studere mer musikk, kan du få innpass for enkeltemner inn i musikk, menighet og ledelse.