Årsstudium i utøvende musikk med låtskriving

Årsstudium i utøvende musikk med låtskriving
  • Oslo
  • Årsstudium
  • 60 studiepoeng
  • Høst
Frist 15. april Søk opptak
På årsstudium i utøvende musikk med fordypning i låtskriving har vi hovedvekt på å utvikle dine ferdigheter innen låtskriving og utøvende musikk.

På NLA Staffeldts Musikk ønsker vi å utdanne profesjonelle musikere og låtskrivere som er bevisst sin identitet som kunstner og menneske.

Vår campus ligger i hjertet av Oslo med sterk tilknytning til musikkbransjen, kirke- og organisasjonsliv, noe som gir NLA Staffeldts et bredt spekter av dyktige lærere og et yrende liv blant studenter.

Om utdanningen

I løpet av studietiden vil du jobbe med låtskriving, musikkproduksjon og utøvende musikk. Studiet har fokus på praktisk arbeid gjennom å jobbe selvstendig og i team. Du vil delta på mesterklasser og låtskrivingscamper, innspillings- og konsertprosjekter, interpretasjon og bransjefag, i tillegg til individuell veiledning på låtskriving og egen hovedinstrumentlærer.

Det blir undervisning fra egen musikkstab og fra Oslos profesjonelle musikkmiljø. I løpet av studiet vil du få muligheten til å bli med på studietur til USA for å besøke toneangivende musikkstudio og universiteter.

Hva lærer du?

Året består av de tradisjonelle grunnelementene i musikkundervisning, som hovedinstrument, biinstrument, samspill, musikkproduksjon, arrangering og gehørtrening, med hovedvekt på låtskriving.

Du vil også lære å bruke ulike programvare til studiobruk, Sibelius (noteprogram) og tilegne deg bransjekunnskap.

Hvor kan du få jobb?

Studiet har til hensikt å styrke deg som låtskriver, produsent og utøvende musiker i musikkbransjen.

Studieløp/oppbygning

Videre studier

Enkeltemner i årsstudiene kan etter søknad innpasses i bachelorstudiet MML (musikk, menighet og ledelse) eller URM (utøvende rytmisk musikk). Årsstudier i utøvende musikk kan også inngå som 2.året i bachelorstudiet PTL (praktisk teologi og ledelse). Studenten må ha de nødvendige kvalifikasjoner; se opptakskrav.