Fadderordning for nye studenter

Som ny student kan du bli en del av en faddergruppe når du begynner ved NLA Høgskolen i august.

I velkomstuken uke 33 skal du som er ny student få god mulighet til å bli kjent med ditt studium, andre studenter, studiestedet og studentbyen Kristiansand!  

Faddergrupper

Det er frivillig å være med i faddergruppe, men vi anbefaler å bruke litt tid på å bli kjent med dine medstudenter. 

Fadderordningen ved NLA høgskolen ønsker å bidra til:

  • trygge og gode rammer for resten av studietiden
  • fokus på inkludering og felleskapet
  • faddergrupper uten drikkepress

Tildelingen av fadder og faddergrupper vil skje nærmere studiestart.

Programmet for fadderaktiviteter på NLA-Høgskolen legges ut rett før før studiestart.

 


Hei og velkommen til NLA!
Vi er opptatt av en trygg og hyggelig fadder uke. Vi ønsker at alle skal føle seg ivareteatt og at dette skal bli en fin velkomst. Vi har lagt opp til en del forskjellige aktiviteter som vi gleder oss til å presentere for dere! Håper så mange som mulig ønsker å være en del av denne uken og vi gleder oss til å bli kjent med dere! 

Hilsen Miriam Mimi Fidje (Fadderleder)

Påmelding til faddergrupper

Her er lenke til skjema hvor du kan melde deg på til fadderordningen. 
Du kan melde deg på allerede nå eller på oppmøtedagen. 

SiA Studentliv

Med appen SiA Studentliv har du enkel oversikt over sosiale arrangementer for studenter i Kristiansand (både i velkomstuka og resten av året). Du får også oversikt over studentrabatter og SiAs tjenester (Studentsamskipnaden i Agder).

Gratiskonsert med Vidar Ville og Morgan Suele 

Mandag 14. august arrangeres det gratiskonsert med Vidar Villa og Morgan Suele i Kristiansand sentrum for alle studenter i Agder. Studenter ved NLA må komme til studentsenteret til SiA (Universitetsveien 3A) for å få bånd til gratiskonserten. Det er Hunsfos Opplevelse som er arrangører og deler ut og vil være til stede fra 10:00-16:00. 

Du må legitimere at du er student ved NLA. Hvis du ikke har fått studentkort, anbefaler vi at du bruker digitalt studentbevis.  Gyldig studentbevis krever at du har betalt semesteravgiften og semesterregistrert deg. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta tid før du har betalt semesteravgiften til dette er registrert i systemet. Gjør dette derfor i god tid før konserten.